5 seværdige film med Johnny Depp efter Pirates

René

René

Richard Says Goodbye (2018)

Denne film er med på listen , da den, uden konkurrence, er den bedste film med Johnny Depp, siden Black Mass.

Filmen, som egentlig har titlen The Professor i virkeligheden, fik lunkne anmeldelser tilbage i 2018, da den havde premiere i USA Derfor så den aldrig dagens lys i Danmark. Før nu. Det er egentlig synd, for selvom den ikke er specielt original, og låner meget fra 90’er’ nyklassikeren, American Beauty, så gør Depp den så seværdig, så man efterlades med et lille smil på læberne efter rulleteksterne.

Da hans karakter i filmen, Richard, som er professor på et universitet, får den sørgelig nyhed, at han har en uhelbredelig kræftsygdom, giver han den fuld skrue med damer, alkohol og stoffer. Han vil give sine sidste dage mening, uden at komme til at fortryde de ting han aldrig fik gjort.

Det fine, i dette lille komedie-drama, er at hans karakter ikke gør det ved at trampe på andre (bl.a. den opblæste nar af en chef, som går i seng med hans kone), men en respektfuld og ordenligt måde, uden at at gå på kompromis ved hans egne følelser.

Kan bl.a. streames på Blockbuster for 39 kr

Seneste

The Breakfast Club

Nicolai har denne gang anmeldt en af de allerstørste 80’er-klassikere overhovedet og kongen af ungdomsfilm.

Nemlig The Breakfast Club, som fortsat kan gribe fast om hjertet og give ens sjæl et stort kram, som få andre film kan.

Training Day

Training Day er et eksemplarisk eksempel på en good-cop-bad-cop-film, som holder hele vejen, med den idealistiske og moral-bevidste nybegynder, der møder den erfarne og verdensopgivende betjent.
En underholdende, men også vigtig film, der berører aktuelle og alvorlige problemstillinger i et af USA’s barske miljøer.

Ustyrlig

Nicolai har denne gang anmeldt en film om en af de mørkeste kapitaler i dansk historie, som er pigehjemmet på Sprogø.

Ustyrlig er barsk, ubarmhjertig og hård, men samtidig også smuk og på alle måder en dybt uforglemmelig oplevelse.

Knock At The Cabin

Hva’ Søren ? Er M. Night Shyamalan blevet voksen? Har han lavet en film uden en plot-twist-afslutning?
René Buchtrup er hvert fald ret begejstret for hans nye film, Knock At The Cabin, som han kalder et intenst og klaustrofobisk kammerspil, der er spændende fra start til slut.

Forventninger til søndagens Oscarshow?

Personligt synes jeg Oscar-feltet er lidt kedeligt i år. Der er nogle mesterværker hist og her, men desværre en del film, der ikke just appelerer til mig. Jeg er jo lidt af en snob, men jeg synes altså der mangler lidt flere af de der film, der rammer som en solid knytter i mellemgulvet.

Kysset

Nicolai har denne gang anmeldt den seneste storfilm af Bille August, som er en fortælling om forskellen på kærlighed og medlidenhed. Det er dog lidt usikkert om hvad Bille August helt konkret vil fortælle, men filmen indeholder dog godt nok skuespil, til at filmen fungere ok.

Creed III

Der er dømt manflick og melodrama for alle pengene i den tredje Creed-film. Kald det hvad du vil. René kalder det mænd-o-drama.
Det er underholdende, effektivt og hårdtslående boksedrama, og Jonathan Majors er fantastisk som Creeds modstander i bokseringen.