5 seværdige film med Johnny Depp efter Pirates

René

René

Richard Says Goodbye (2018)

Denne film er med på listen , da den, uden konkurrence, er den bedste film med Johnny Depp, siden Black Mass.

Filmen, som egentlig har titlen The Professor i virkeligheden, fik lunkne anmeldelser tilbage i 2018, da den havde premiere i USA Derfor så den aldrig dagens lys i Danmark. Før nu. Det er egentlig synd, for selvom den ikke er specielt original, og låner meget fra 90’er’ nyklassikeren, American Beauty, så gør Depp den så seværdig, så man efterlades med et lille smil på læberne efter rulleteksterne.

Da hans karakter i filmen, Richard, som er professor på et universitet, får den sørgelig nyhed, at han har en uhelbredelig kræftsygdom, giver han den fuld skrue med damer, alkohol og stoffer. Han vil give sine sidste dage mening, uden at komme til at fortryde de ting han aldrig fik gjort.

Det fine, i dette lille komedie-drama, er at hans karakter ikke gør det ved at trampe på andre (bl.a. den opblæste nar af en chef, som går i seng med hans kone), men en respektfuld og ordenligt måde, uden at at gå på kompromis ved hans egne følelser.

Kan bl.a. streames på Blockbuster for 39 kr

Seneste

Black Panther: Wakanda Forever

Hvis du også synes den første Black Panther-film var lidt fesen, så frygt ej,- Black Panther: Wakanda Forever er en modig og helstøbt filmoplevelse, der virker tiltrængt i det efterhånden malkede Marvel-univers.

Komiske scener fra film og TV – Volume 2

Her er en ny omgang komiske og groteske scener fra film og TV. Nogle hører en tid til – før krænkelsesparatheden satte mange ting skakmat, mens andre bare er tidløs humor.

Du kan grine af det hele, det er dog fællestrækket – ja altså såfremt du synes det er sjovt?

Blinkende Lygter

Nicolai har denne gang anmeldt en af de mest populære danske film gennem de sidste pr. årtier og der er bestemt intet der tyder på at Blinkende Lygter, ikke skulle holde ved et gensyn i dag.

Black Adam

Hvem sagde superfæl film? Den nye, dumme actionbasker, Black Adam, burde aldrig været udgivet og er kandidat til Årets Værste Film!

Joy

Nicolai har denne gang anmeldt en delvist sandfærdig og ret vild fortælling om kvinden bag den selvvridende moppe, i filmen Joy som både er dybt inspirerende, opløftende og virkelig underholdende

Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

Nitram handler om et skoleskyderi i Tasmanien i 1996. Den er grum og ubehagelig. Men den er alle 112 minutter værd at se alligevel.

Fædre & Mødre

Nicolais har denne gang anmeldt dette efterårs største og samtidig bedste bud på en dansk komedie om en forældretur som bestemt ikke går som den skal.