5 seværdige film med Johnny Depp efter Pirates

René

René

Richard Says Goodbye (2018)

Denne film er med på listen , da den, uden konkurrence, er den bedste film med Johnny Depp, siden Black Mass.

Filmen, som egentlig har titlen The Professor i virkeligheden, fik lunkne anmeldelser tilbage i 2018, da den havde premiere i USA Derfor så den aldrig dagens lys i Danmark. Før nu. Det er egentlig synd, for selvom den ikke er specielt original, og låner meget fra 90’er’ nyklassikeren, American Beauty, så gør Depp den så seværdig, så man efterlades med et lille smil på læberne efter rulleteksterne.

Da hans karakter i filmen, Richard, som er professor på et universitet, får den sørgelig nyhed, at han har en uhelbredelig kræftsygdom, giver han den fuld skrue med damer, alkohol og stoffer. Han vil give sine sidste dage mening, uden at komme til at fortryde de ting han aldrig fik gjort.

Det fine, i dette lille komedie-drama, er at hans karakter ikke gør det ved at trampe på andre (bl.a. den opblæste nar af en chef, som går i seng med hans kone), men en respektfuld og ordenligt måde, uden at at gå på kompromis ved hans egne følelser.

Kan bl.a. streames på Blockbuster for 39 kr

Seneste

Showgirls

Paul Verhoeven´s stripperfilm fra 1995 er præcis ligeså dårlig, som folk skriver. På sin vis et værre makværk.
Den er heldigvis også underholdende og sært charmerende.
Hvis du alligevel ligger med nederdrægtige tømmermænd efter for mange Krudtuglepilsnere, eller måske endda med corona, så kommer drønfrække Elizabeth Berkeley dig til undsætning.

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone.

Nicolai har denne gang anmeldt d. 1 Harry Potter-film og der er bestemt tale om en stor og smuk moderne film-klassiker og en fuldkommen perfekt introduktion ind til Harry Potters magiske univers

Encanto

Karla har anmeldt den nye Disney-film, som får store roser for animationsstilen, sangene og for at være en smule anderledes.

Power Of The Dog

Hvis du kun skal se en af de moderne westerns, der er kommet indenfor de sidste tyve år, så tank lidt overskud, og se Power Of The Dog.
Overdådig film, der rammer dine sanser som snerten af en ridepisk.

Desperado

Nicolais første anmeldelse i 2022 er af 90’er klassikeren, Desperado, hvor en guitarspillende Antonio Banderas, skyder rundt til højre og venstre og hvor det hele i den grad, er vanvittigt underholdende at være vidne til.

Django Unchained

Tarantino giver den sorte mand retfærdighed for slaveriet, og han skriver ikke blot om på Amerikas historie med dette værk,- han har samtidig også skabt den mest underholdende western i filmhistorien…

Spider-Man. No Way Home

Karla er ikke bare glad for den nye Spider-Man-film. Hun er virkelig imponeret og glæder sig til én ting: at den kommer på streaming, så hun kan se den igen og igen…