Anmeldelser (Streaming)

Hannibal & Jerry

Nicolai har denne gang anmeldt en af de sidste 25 års allerbedste danske familiefilm og hans anmeldelse vidner på alle måder om, at Hannibal & Jerry afgjort varmer lige så meget om hjertet, som den måtte have gjort i 1997.

Cocktail

Cocktail blev i sin tid kåret til en af det års værste film, men Nicolais anmeldelse vidner om at den er væsentlig bedre end sit rygte.

The Grey

Det her er noget så sjældent som en film, med dyr som antagonister, der holder hele vejen.
Kombinationen af Liam Neeson, blændende smukke billeder, og en thriller der ved præcis hvad den kan og skal, det er spændende, og det er blodigt!

Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser

Moviemaniacs praktikant, Karla anmelder den anden Harry Potter-spin-off-film, hvor Johnny Depp imponerer, som den mystiske Grindelwald. En film, som gør indtryk med flere spændende karakterer og endnu flere fantastiske, magiske væsener.

Picture Perfect

Nicolai har denne gang anmeldt en rom-com fra 90’erne, som muligvis ikke er perfekt, men som dog alligevel er god nok til at den kan varme om hjertet og bringe smil på læben.

Fantastiske Skabninger Og Hvor De Findes

J.K. Rowling-universet udvides med Fantastiske Skabninger, som foregår mange år inden Harry Potters ankomst på Hogwarts. Fyldt med mange magiske væsener og spændende karakterer.

The Greatest Showman

Hvis man er til musicals, er Greatest Showman en must see-oplevelse. En smuk kærlighedsfortælling, om at rejse sig, når livet er svært, og aldrig at give slippe på ens drømme.

Call Me By Your Name

Nicolai må efter (endnu) et gensyn konstatere, at Call Me By Your Name er én af de klareste, filmiske beskrivelser af en forelskelse, som han kan komme i tanke om.

Ung Flugt

En af de helt store film fra den franske nybølge, lever i den grad op til sit ry, som en af hjørnestenene i europæisk film.
400 Blows, af François Truffaut, er en sand perle man ikke må snyde sig selv for.

Ted Lasso

Jason Sudeikis er et fund i rollen som overdrevet optimistisk fodboldtræner.
Kort sagt er Ted Lasso årets sjoveste og mest hjertevarme komedieserie, som man umuligt kan andet end at holde af.