Anmeldelser (Streaming)

© Disney

Robin Hood

For mig er dette Disney’s bedste værk.
Det er ikke dybt og nyskabende som Løvernes Konge, eller visuelt betagende som Bernard Og Bianca: SOS Fra Australien.
Den er derimod “bare” charmerende og fuldstændig uimodståelig.

Volver

Nicolai har denne gang anmeldt Pedro Almodóvars Volver, som er en smuk og rørende film, som perfekt balancere mellem humor og reel alvor og som virkelig godt fortæller en historie om både at forsvinde og vende tilbage til fortiden.

Barking Dogs Never Bite

Stærk debut fra den koreanske mester!
Sort humor, skæve karakterer, og et lille drys gys, danner ramme om en stærk film.

One Flew Over The Cuckoo’s Nest

Nicolai har denne gang anmeldt en af de største og bedste film-klassikere nogensinde, om jagten på frihed i en lukket tilstand og spørgsmålet om hvem der er normal og hvem der er sindssyg.

Harry Potter and the Deathly Hallows part 2.

Nicolai har denne gang anmeldt den allersidste Harry-Potter-film, som på smukkeste vis binder en fin sløjfe rundt om hele sagaen og overordnet, er en perfekt, underholdende, magisk og smuk fantasy-film.

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1.

Nicolai har nu anmeldt 1. del af Harry Potter-afslutningen og denne film viser sig ved at være en af de allerbedste og mest stemningsfulde i hele sagaen og en film der bygger perfekt op til den endelige afslutning i 2.del

Harry Potter & the Half-Blood Prince

Nicolai har denne gang anmeldt d.6 Harry Potter film, som skønt visse mærkbare mangler fra bogen, dog er et virkelig spændende, underholdende og mørkt kapitel i Harry-Potter-sagaen.

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Nicolai har denne gang anmeldt d. 5 Harry Potter-film, som lider en lille smule af mangler for dens litterære forlæg, men som dog samtidig også er et virkelig underholdende og magisk eventyr om Harry Potters kamp for bevis om Voldemorts genkomst.

1883

Det bedste bud på en old school western i 2022? Yee-Haw!
1883, er med den storspillende Sam Elliott i front, brutal, nådeslås og samtidig hjertevarm.

Harry Potter and the Goblet of Fire.

Nicolai har denne gang anmeldt den 4. film i Harry Potter-sagaen og selvom dens kvaliteter ikke når de magiske højder fra de 3 forgangne film, så er historien om Harry Potters deltagelse i de magiske tvekampe, dog stadigvæk dybt underholdende og virkelig magisk at være vidne til.