Anmeldelser (Streaming)

Wolyn

Du skal have nerver af stål for at kunne se Wolyn (Ondskabens Tid).
Det er gennemført ubehageligt, og til tider helt ubærligt.
Men hvor er det en god film, hvor er det godt lavet. Et filmisk mesterstykke!

The Dead Don’t Die

Kan på det varmeste anbefale The Dead Don’t Die, der er milevidt bedre end mange af tidens hurtigløber-zombiefilm, og underholdningsværdien er langt hen af vejen i top.

Alfa

Brødrene Avaz skruer ned for melodrama, og op for rå og brutal realisme. Alfa føles vedkommende og holder én tæt i et jerngreb fra start til slut.

Festen

Farmand Helges fødselsdag starter dårligt, og slutter endnu værre i Thomas Vinterbergs mesterværk, Festen.

I’ll Be Gone in the Dark

I’ll Be Gone in the Dark er en medrivende historie om en kvinde og hendes utrættelige jagt på en af USA’s værste serieforbrydere. Samtidig er det også en rørende historie om at blive draget af mørket, og de konsekvenser det kan have (og i dette tilfælde fik).

Tigers Are Not Afraid

Tigers Are Not Afraid er overordnet set en rigtig fin film, en rørende historie om en gruppe unge mexicanske gadebørns skæbner, og dens billedside understøtter på fornemste vis genre-mikset af drama, horror, og fantasy.

Poltergeist

Hvis man har en forkærlighed for gysergenren, er Poltergeist ikke til at komme uden om. Det er et sandt stykke filmmagi fra et årti, som ikke skortede på klassikere.

Min Fars Krig

Fabelagtigt skuespil, og en spændende historie, gør den nye, barske DR serie om besættelsen til noget du må og skal se.

Ju-On: Origins

Netflix forsøger med Ju-On: Origins at genoplive en af de uhyggeligere asiatiske horror-franchises, men heller ikke denne gang lykkedes det at nå fordums storhedstid.

Sorry We Missed You

Sorry We Missed you er et stærkt familieportræt, og et stærkt rørende socialrealistisk drama. Ken Loach’s film er jordnære, der er ikke en masse tju-bang, men til gengæld, kan han som få, få formidlet et budskab råt for usødet.