Anmeldelser (Streaming)

De 8 Bjerge

“De 8 Bjerge” var virkelig en film, der formåede at trække mig følelsesmæssigt med ind på en måde, som jeg sjældent synes jeg oplever i moderne filmkuns

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Nicolai har denne gang anmeldt en ungdomsfilm om hvad det vil sige at træde ind i de voksnes rækker som ung jøde og hvor svært det kan være, når man har problemer med sin bedste veninde.

Liar Liar

Nicolai har denne gang anmeldt en af Jim Carreys gamle klassikere, i form af Liar Liar og helt uden at lyve kan det nævnes, at selvom der er enkelte scener som måske ikke holder perfekt ved gensyn, så er der dog tale om en herlig komedie, med Jim Carrey for fuld hammer

The Bear

Christoffer har denne gang anmeldt anden sæson af det hypede kokkedrama ”The Bear”. Selvom han kæmper lidt med at finde serien troværdig på alle tidspunkter, så er han samtidig blæst bagover af den tilbagelænede men blærede fortællestil og forført af dens like-able karakterer og univers.”

The Haunted Mansion

I anledning af Disneys nye Spøgelseshus-film, er Nicolai gået tilbage til Disneys første spøgelseshus film fra 2003, for at se om den holder.

Det gør den desværre ikke helt, da historien er lidt kluntet fortalt og da den ikke er gyselig eller morsom nok.

Blue Jean

Nicolai har denne gang anmeldt en britisk film som både omhandler kamp for rettigheder, kampen om at være sig selv og hvor svært det var at være en del af LGBT-miljøet i England i 80’erne.

84 Charing Cross Road

For mange er sommeren en mulighed for at fordybe sig i bøgernes verden. Christoffer har denne gang set den noget oversete perle ”Charing Cross Road” fra 1987, der netop drejer sig om kærligheden til det skrevne ord og som i den proces ramte ham dybt.

Nimona

Christoffer har denne gang anmeldt Netflix’ nye animationsfilm ”Nimona”, som er en god film, der kunne være endnu bedre, hvis den havde ladet sig smitte af sin titelkarakters vildskab

A Beautiful Life

Christopher, med ekstremt flotte biceps, krænger sjælen ud, i ny Netflix-film.
A Beautiful Life udmærker sig med fine popballader, et klichefyldt manuskript og en troværdig præstation fra popstjernen.

Fanget Af Fortiden (Carlito’s Way)

Moviemaniacs nye skribent, Christoffer, anmelder Brian De Palmas gangsterfilm, Carlito’s Way, med Al Pacino i hovedrollen.
I anmeldelsen kan man blive klogere på, om han mener det er én af helt store amerikanske gangsterfilm eller ej.