Anmeldelser (Streaming)

Fukssvansen

Skæv og langt ude dansk komedie, der både er hamrende sjov, men desværre også meget undervurderet og overset.
Vi slår hermed et slag for endnu en dansk komedie, der har fortjent meget mere opmærksomhed end tilfældet er.

Underwater

Nicolai har denne gang anmeldt en undervandsgyser, som skønt et højt tempo og fint med spænding, dog også har mange gyser-klichéer og ikke meget originalitet.

The Umbrella Academy

Praktikanten Karla anbefaler de tre sæsoner af den alternative og dejligt gakkede The Umbrella Academy, som hun roser for det solide plot, gode humor og fænomenale skuespil.

Grev Axel

Med denne galning af en komedie viser Søren Fauli, at han trods en noget ujævn filmografi, sagtens kan ramme hovedet på sømmet.

Han går full retard med Grev Axel, og har med den kompromisløshed ganske enkelt skabt en sand perle i dansk filmhistorie.

Blinkende Lygter

Nicolai har denne gang anmeldt en af de mest populære danske film gennem de sidste pr. årtier og der er bestemt intet der tyder på at Blinkende Lygter, ikke skulle holde ved et gensyn i dag.

Joy

Nicolai har denne gang anmeldt en delvist sandfærdig og ret vild fortælling om kvinden bag den selvvridende moppe, i filmen Joy som både er dybt inspirerende, opløftende og virkelig underholdende

8 Mile

Nicolai har denne gang anmeldt nyklassikeren, 8 Mile som fortæller en fiktiv historie om en fyr, der minder ret meget om Eminem, som ligeledes spiller hovedrollen.

Og jo, 8 Mile har hverken mistet sin saft eller kraft i de 20 år der er gået, siden den udkom, men holder stadigvæk helt perfekt den dag i dag.

Avatar

The Haters gonna hate, som der engang blev skrevet i en popsang. Avatars historie kan virke fjollet og klichefyldt, og er set flere gange før.
Men, James Camerons Pandora-univers er helt unikt, så hvis du er frisk på én af de helt store eventyr, så har du en kæmpe oplevelse i vente.

Blonde

Nicolai har denne gang anmeldt filmen om Marilyn Monroe & Norma Jeane Baker, ved navn Blonde.

En hård film, en nådesløs film og en film som måske ikke er helt sandfærdig, men som dog giver en oplevelse, man ikke helt glemmer.

Running Scared

Jeg har forsøgt mig med en film, jeg ved førstevisning hadede af et godt hjerte.
Dette har desværre ikke ændret sig.
Det er en klichéfyldt stinker, der ikke er ældet med ynde!