Anmeldelser (Streaming)

His House

His House skriver sig ind i stimen af gyserfilm, som har raceproblematikker på dagsordenen. Filmen starter stærkt ud, men ender desværre med at være en ret “middle of the road” haunted house-gyser.

The Third Day

The Third Day kan på det kraftigste anbefales, hvis man både vil underholdes og udfordres. Jeg kunne mærke, at jeg rettede mig op i sofaen og knugede puderne som serien skred frem, og det er trods alt ikke så tit det sker mere.

Kadaver

Der går får meget “katten efter musen-jagt” i den, og man savner noget mere dybde, samt interaktion, mellem filmens karakterer. Men hvis man er fan af gysergenren, er der ingen grund til at gå udenom dette norske bud på en halloween-gyser.

Vampires vs. the Bronx

Hvis instruktør Oz Rodriguez havde skelet lidt mere til forbillederne, som eksempelvis hit-serien Stranger Things gør det, og havde forkælet os med tyk 80’er æstetik, og røg fra vejdekslerne, kunne jeg muligvis have været helt begejstret.

Marrowbone

Så hvis man kan lide et godt mysterium, og ikke har alt for sarte nerver, går man altså ikke galt i byen med Sergio G Sánchez´s flotte “storfilms-gyser” Marrowbone.

The Lodge

The Lodge er en slowburn psykologisk gyser, og den borer sig ind i psyken på alle involverede parter. Det er i psykens mulm og mørke, hvorfra “ondskaben” i filmen udspringer, og det er denne uforudsigelighed, som gør at filmen fungerer.

Dark

Tyske Dark er et seriemesterværk, hvor de tålmodige vil blive belønnet. En uforglemmelig rejse og en science fiction-fabel af de helt store!

The Devil All The Time

For meget Jesus-palaver, en langtrukken historie, og nogle alt for hypede skuespillere, der slet ikke leverer, gør The Devil All The Time til en slem fuser.

Underwater

Underwater er en effektiv, og ganske solid old school sci-fi-gyser. Ikke en stor film, men en lille effektiv en af slagsen. Hvis man er til genren, er den et must.

Tilbage Til Fremtiden

En tidløs klassiker, som er et vaskeægte eventyr for børn og barnlige sjæle. Tilbage Til Fremtiden fortjener sin plads blandt verdens bedste film.