5 seværdige film med Johnny Depp efter Pirates

René

René

Black Mass (2015)

Rollen som tyranisk gansteroverhoved, kunne i min optik, sagtens have sikret Depp hans fjerde oscarnominering.

Sminket og med make-up, som skulle han spille Grev Dracula, giver Johnny Depp i rollen som James “Whitey” Bulger en voldsom intens præstation. Han er, ja, lad os fortsætte med Dracula-metaforerne , mørkets fyrste, og spreder skræk og rædsel som en gangsterboss som går hele vejen.

Vi følger Bulger fra midt-halvfjerserne og følger hans kriminelle karriere frem til 1995, hvor han går under jorden. Én ting er Depps præstation, som er mere en overbevisende. En anden er det særlige forhold han har til barndomsvennen, Jack Connoly (Joel Edgerton) som prøver at lave en aftale med Bulger om at udlevere mafiaen, til gengæld for immunitet. Sammenspillet mellem Depp og Edgerton er kort sagt yderst troværdigt.

Kan bl.a. streames på Youtube for 39 kr


Listen forsætter på næste side

Seneste

Showgirls

Paul Verhoeven´s stripperfilm fra 1995 er præcis ligeså dårlig, som folk skriver. På sin vis et værre makværk.
Den er heldigvis også underholdende og sært charmerende.
Hvis du alligevel ligger med nederdrægtige tømmermænd efter for mange Krudtuglepilsnere, eller måske endda med corona, så kommer drønfrække Elizabeth Berkeley dig til undsætning.

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone.

Nicolai har denne gang anmeldt d. 1 Harry Potter-film og der er bestemt tale om en stor og smuk moderne film-klassiker og en fuldkommen perfekt introduktion ind til Harry Potters magiske univers

Encanto

Karla har anmeldt den nye Disney-film, som får store roser for animationsstilen, sangene og for at være en smule anderledes.

Power Of The Dog

Hvis du kun skal se en af de moderne westerns, der er kommet indenfor de sidste tyve år, så tank lidt overskud, og se Power Of The Dog.
Overdådig film, der rammer dine sanser som snerten af en ridepisk.

Desperado

Nicolais første anmeldelse i 2022 er af 90’er klassikeren, Desperado, hvor en guitarspillende Antonio Banderas, skyder rundt til højre og venstre og hvor det hele i den grad, er vanvittigt underholdende at være vidne til.

Django Unchained

Tarantino giver den sorte mand retfærdighed for slaveriet, og han skriver ikke blot om på Amerikas historie med dette værk,- han har samtidig også skabt den mest underholdende western i filmhistorien…

Spider-Man. No Way Home

Karla er ikke bare glad for den nye Spider-Man-film. Hun er virkelig imponeret og glæder sig til én ting: at den kommer på streaming, så hun kan se den igen og igen…