5 seværdige film med Johnny Depp efter Pirates

René

René

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

En dejlig sær, og samtidig unik, filmoplevelse, som både er weird og cool. The Imaginarium… er præcist, ligesom Depp som skuespiller, fed, på den underlige måde. Èn af de slags film som vokser, og som giver en stor oplevelse for alle der har tålmodighed til den.

En surrealistisk fortælling, fra surrealismens mester, Terry Gilliam, om Dr. Parnassus (Chriphoper Plummer) som for tusind år siden indgik en pagt med djævelen, om at blive udødelig. Men da han pludselig skal give sin datter væk til Mørkets Fyrste, ser tingene pludselig noget anderledes ud.

Da hovedrolleindehaver, Heath Ledger, tragisk døde under filmoptagelserne, trådte vennerne og skuespilskollegaerne Jude Law, Johnny Depp og Colin Farrell til, og i denne boblende og magiske fantastiverden, kreeret af Gilliam, giver det i den grad mening, med de mange skift af skuespillere.

Kan bl.a. streames på Viaplay


Listen forsætter på næste side

Seneste

Showgirls

Paul Verhoeven´s stripperfilm fra 1995 er præcis ligeså dårlig, som folk skriver. På sin vis et værre makværk.
Den er heldigvis også underholdende og sært charmerende.
Hvis du alligevel ligger med nederdrægtige tømmermænd efter for mange Krudtuglepilsnere, eller måske endda med corona, så kommer drønfrække Elizabeth Berkeley dig til undsætning.

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone.

Nicolai har denne gang anmeldt d. 1 Harry Potter-film og der er bestemt tale om en stor og smuk moderne film-klassiker og en fuldkommen perfekt introduktion ind til Harry Potters magiske univers

Encanto

Karla har anmeldt den nye Disney-film, som får store roser for animationsstilen, sangene og for at være en smule anderledes.

Power Of The Dog

Hvis du kun skal se en af de moderne westerns, der er kommet indenfor de sidste tyve år, så tank lidt overskud, og se Power Of The Dog.
Overdådig film, der rammer dine sanser som snerten af en ridepisk.

Desperado

Nicolais første anmeldelse i 2022 er af 90’er klassikeren, Desperado, hvor en guitarspillende Antonio Banderas, skyder rundt til højre og venstre og hvor det hele i den grad, er vanvittigt underholdende at være vidne til.

Django Unchained

Tarantino giver den sorte mand retfærdighed for slaveriet, og han skriver ikke blot om på Amerikas historie med dette værk,- han har samtidig også skabt den mest underholdende western i filmhistorien…

Spider-Man. No Way Home

Karla er ikke bare glad for den nye Spider-Man-film. Hun er virkelig imponeret og glæder sig til én ting: at den kommer på streaming, så hun kan se den igen og igen…