5 seværdige film med Johnny Depp efter Pirates

René

René

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

En dejlig sær, og samtidig unik, filmoplevelse, som både er weird og cool. The Imaginarium… er præcist, ligesom Depp som skuespiller, fed, på den underlige måde. Èn af de slags film som vokser, og som giver en stor oplevelse for alle der har tålmodighed til den.

En surrealistisk fortælling, fra surrealismens mester, Terry Gilliam, om Dr. Parnassus (Chriphoper Plummer) som for tusind år siden indgik en pagt med djævelen, om at blive udødelig. Men da han pludselig skal give sin datter væk til Mørkets Fyrste, ser tingene pludselig noget anderledes ud.

Da hovedrolleindehaver, Heath Ledger, tragisk døde under filmoptagelserne, trådte vennerne og skuespilskollegaerne Jude Law, Johnny Depp og Colin Farrell til, og i denne boblende og magiske fantastiverden, kreeret af Gilliam, giver det i den grad mening, med de mange skift af skuespillere.

Kan bl.a. streames på Viaplay


Listen forsætter på næste side

Seneste

The Breakfast Club

Nicolai har denne gang anmeldt en af de allerstørste 80’er-klassikere overhovedet og kongen af ungdomsfilm.

Nemlig The Breakfast Club, som fortsat kan gribe fast om hjertet og give ens sjæl et stort kram, som få andre film kan.

Training Day

Training Day er et eksemplarisk eksempel på en good-cop-bad-cop-film, som holder hele vejen, med den idealistiske og moral-bevidste nybegynder, der møder den erfarne og verdensopgivende betjent.
En underholdende, men også vigtig film, der berører aktuelle og alvorlige problemstillinger i et af USA’s barske miljøer.

Ustyrlig

Nicolai har denne gang anmeldt en film om en af de mørkeste kapitaler i dansk historie, som er pigehjemmet på Sprogø.

Ustyrlig er barsk, ubarmhjertig og hård, men samtidig også smuk og på alle måder en dybt uforglemmelig oplevelse.

Knock At The Cabin

Hva’ Søren ? Er M. Night Shyamalan blevet voksen? Har han lavet en film uden en plot-twist-afslutning?
René Buchtrup er hvert fald ret begejstret for hans nye film, Knock At The Cabin, som han kalder et intenst og klaustrofobisk kammerspil, der er spændende fra start til slut.

Forventninger til søndagens Oscarshow?

Personligt synes jeg Oscar-feltet er lidt kedeligt i år. Der er nogle mesterværker hist og her, men desværre en del film, der ikke just appelerer til mig. Jeg er jo lidt af en snob, men jeg synes altså der mangler lidt flere af de der film, der rammer som en solid knytter i mellemgulvet.

Kysset

Nicolai har denne gang anmeldt den seneste storfilm af Bille August, som er en fortælling om forskellen på kærlighed og medlidenhed. Det er dog lidt usikkert om hvad Bille August helt konkret vil fortælle, men filmen indeholder dog godt nok skuespil, til at filmen fungere ok.

Creed III

Der er dømt manflick og melodrama for alle pengene i den tredje Creed-film. Kald det hvad du vil. René kalder det mænd-o-drama.
Det er underholdende, effektivt og hårdtslående boksedrama, og Jonathan Majors er fantastisk som Creeds modstander i bokseringen.