5 seværdige film med Johnny Depp efter Pirates

René

René

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

En dejlig sær, og samtidig unik, filmoplevelse, som både er weird og cool. The Imaginarium… er præcist, ligesom Depp som skuespiller, fed, på den underlige måde. Èn af de slags film som vokser, og som giver en stor oplevelse for alle der har tålmodighed til den.

En surrealistisk fortælling, fra surrealismens mester, Terry Gilliam, om Dr. Parnassus (Chriphoper Plummer) som for tusind år siden indgik en pagt med djævelen, om at blive udødelig. Men da han pludselig skal give sin datter væk til Mørkets Fyrste, ser tingene pludselig noget anderledes ud.

Da hovedrolleindehaver, Heath Ledger, tragisk døde under filmoptagelserne, trådte vennerne og skuespilskollegaerne Jude Law, Johnny Depp og Colin Farrell til, og i denne boblende og magiske fantastiverden, kreeret af Gilliam, giver det i den grad mening, med de mange skift af skuespillere.

Kan bl.a. streames på Viaplay


Listen forsætter på næste side

Seneste

Black Panther: Wakanda Forever

Hvis du også synes den første Black Panther-film var lidt fesen, så frygt ej,- Black Panther: Wakanda Forever er en modig og helstøbt filmoplevelse, der virker tiltrængt i det efterhånden malkede Marvel-univers.

Komiske scener fra film og TV – Volume 2

Her er en ny omgang komiske og groteske scener fra film og TV. Nogle hører en tid til – før krænkelsesparatheden satte mange ting skakmat, mens andre bare er tidløs humor.

Du kan grine af det hele, det er dog fællestrækket – ja altså såfremt du synes det er sjovt?

Blinkende Lygter

Nicolai har denne gang anmeldt en af de mest populære danske film gennem de sidste pr. årtier og der er bestemt intet der tyder på at Blinkende Lygter, ikke skulle holde ved et gensyn i dag.

Black Adam

Hvem sagde superfæl film? Den nye, dumme actionbasker, Black Adam, burde aldrig været udgivet og er kandidat til Årets Værste Film!

Joy

Nicolai har denne gang anmeldt en delvist sandfærdig og ret vild fortælling om kvinden bag den selvvridende moppe, i filmen Joy som både er dybt inspirerende, opløftende og virkelig underholdende

Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

Nitram handler om et skoleskyderi i Tasmanien i 1996. Den er grum og ubehagelig. Men den er alle 112 minutter værd at se alligevel.

Fædre & Mødre

Nicolais har denne gang anmeldt dette efterårs største og samtidig bedste bud på en dansk komedie om en forældretur som bestemt ikke går som den skal.