Anmeldelser

Dredd

Hvis man kan lide sine actionfilm benhårde, rå og voldelige, og med et unikt look, er der ingen vej udenom Dredd. Den er en ren fornøjelse fra start til slut.

Pieces of a Woman

Pieces of a Woman er et stærkt spillet drama om at miste, og om at holde sammen på ens parforhold, når sorgen rammer. Filmen skal have en klar anbefaling herfra.

Tre kortfilm fra Void – sidste batch for 2021

Sidste batch af kortfilm.
Der er gemt et par perler til sidst, hvor ihverfald den ene vil slå benene væk under de fleste. Den er som Phil Anselmo ville udtrykke det; cocksucking crazy…

1BR

1BR er ikke en film som kommer til at ryste nogens grundvold, men den kan bestemt anbefales, da der er tale om en ganske unik lille thriller/gyser.

kOsOng

Flot animeret dokumentar om kvinders rolle i et samfund, der insisterer på de skal sætte en masse børn i verden – uanset om de har lyst eller ej. Vigtig film!
VOID kan andet end at underholde.

Becky

Becky er en ikke særlig vellykket home invasion-thriller. Den er ikke rigtig spændende, skuespillet er ikke prangende, og til trods for dens splatter-tendenser, mangler den noget kant.

Tre kortfilm fra VOID

Flere kortfilm, der både overrasker, får det til at gyse, og giver en grå hår på toppen.
VOID giver os mere at tænke over, og tak for det.

We Are Who We Are

Luca Guadagnino’s We Are Who We Are er stor og rørende seriekunst, som alle med hang til original historiefortælling burde unde sig selv.