Venom

René

René

Originaltitel. Venom. Instruktør: Ruben Fleischer. År: 2018. Genre: Action. Kan streames på Blockbuster.

Hej René.

Hej Venom-René.

Så har vi sgu lige set den nye superheltefilm “Venom” med Tom Hardy i hovedrollen, hva? 

Ja, det har vi hvert fald.

Jamen, hva’ synes du så om den?

Øh…ja. Nu skal jeg tænke mig om inden jeg siger mere….

Hvorfor det? Det var da en film med masser af gang i! Fed, underholdende superheltefilm!

Fordi den simpelthen er noget af det største rod jeg længe har oplevet på film. En underlig, skizofren skabning ala. Dr. Jekyll and Mr. Jyde som render rundt og ikke aner hvad den vil. Men ja, du har ellers ret,- det er en film der er masser af gang i!

Nu synes jeg du spiller lidt smart! Og stop lige en halv…Ved den ikke hvad den vil? Hva’ fa’en mener du egentlig??

Den vil sikkert gerne fortælle en historie om journalisten Eddie Brock (Tom Hardy) som bliver inficeret af en alien-parasit og hans kamp mod hans nye skyggeside. Men filmen tåger rundt som en blind mand i en telefonboks: Vil den være b-films gyser/horror, rendyrket actionfilm, eller måske en en buddy-komedie? Åbenbart alle genrene og det forvirrer totalt og skader mere end det gavner!

Jamen for helvede da, din brokrøv. Tom Hardy, han gi’r den da max gas! Synes du ikke han gør det godt som altid?

Tjo, han gør da hvert fald hvad han kan, men det er slet ikke nok. Han overspiller for det meste, så det er helt pinagtigt at se og høre på. Han kæmper altså også bare med et bundelendigt manus som ikke giver sine karakterer noget kant eller nogen som helst troværdig udvikling. Men der har åbenbart været syv (!) manuskriptforfattere om at skrive filmen, så det giver desværre lidt mere mening efter man har set filmen. Samtidig er Hardys karakter Eddie Brock også minus empatisk og virkelig et narcissistisk kæmpefjols der kun tænker på hans egen røv!

Nej, du stopper du sateme! Det var sgu da en super spas og underholdende film fra start til slut! Synes du slet ikke at actionscenerne var fede?

Jo, flere af actionscenerne fungerer da fint og upåklageligt. Men de kan slet, slet ikke redde “Venom” som føles fordummende i længden. Det er faktisk helt utroligt hvor lidt der virker i denne film! For hvis man tænker på det dårlige skuespil over hele linen (f.eks. ellers dygtige Michelle Williams, der spiller Brocks’ eks, der tåger rundt i fjollemanegen),  fesne replikker, halvdårlige horror-effekter, som aldrig bliver skræmmende (selv når hoveder bliver bidt af!) og dårlig humor, kan de få, vellykkede actionsekvenser ikke redde “Venom”.

Den minder i bund og grund mest om en snotforvirret teenager som har tøjkrise og som ikke kan bestemme sig hvilket han/hun skal tage på!

Okay, that’s it! Venom-René er skredet! Rend mig, din opblæste snoprøv af en amatør filmanmelder!

Venom får 2 ud af 6 hamre:

🔨🔨

Seneste

Babylon

Nicolai har denne gang anmeldt og set et brag af en Hollywood-storfilm om 20’ernes Hollywood og hvad der skete, da stumfilm ændrede sig til talefilm.
Det er stort, det er vildt, der er morsomt, det er hjerteskærende, ja faktisk hele pakken og noget man bare MÅ se og opleve i en biograf!

The Banshees of Inisherin

Uden de helt store armbevægelser, formår lille, irsk film, om to gamle venner, at gøre stærkt indtryk. Colin Farrell er enestående som den rare, men kedelige Pádraic, som ikke kan forstå, hvorfor hans livsgamle ven har vendt ham ryggen. The Banshees of Inisherin er en fremragende filmoplevelse, og René Buchtrup anmelder den her…

Fukssvansen

Skæv og langt ude dansk komedie, der både er hamrende sjov, men desværre også meget undervurderet og overset.
Vi slår hermed et slag for endnu en dansk komedie, der har fortjent meget mere opmærksomhed end tilfældet er.

Underwater

Nicolai har denne gang anmeldt en undervandsgyser, som skønt et højt tempo og fint med spænding, dog også har mange gyser-klichéer og ikke meget originalitet.

Gode actionfilm med rating under 6,0 på IMDB

Rating på IMDB? A’ hva?! Hvis du heller ikke aner hvad der menes her, så kan du blive klogere på hvad en god rating er, og måske blive introduceret til en actionfilm eller to, du ikke vidste eksisterede…

Årets Film 2022 (Andreas Top 10)

Et helt vildt godt filmår skal koges ned til en Top 10…
Det har været en næsten umulig opgave, for mange af mine boblere, har virkelig fortjent at være med.