Venom

René

René

Originaltitel. Venom. Instruktør: Ruben Fleischer. År: 2018. Genre: Action. Kan streames på Blockbuster.

Hej René.

Hej Venom-René.

Så har vi sgu lige set den nye superheltefilm “Venom” med Tom Hardy i hovedrollen, hva? 

Ja, det har vi hvert fald.

Jamen, hva’ synes du så om den?

Øh…ja. Nu skal jeg tænke mig om inden jeg siger mere….

Hvorfor det? Det var da en film med masser af gang i! Fed, underholdende superheltefilm!

Fordi den simpelthen er noget af det største rod jeg længe har oplevet på film. En underlig, skizofren skabning ala. Dr. Jekyll and Mr. Jyde som render rundt og ikke aner hvad den vil. Men ja, du har ellers ret,- det er en film der er masser af gang i!

Nu synes jeg du spiller lidt smart! Og stop lige en halv…Ved den ikke hvad den vil? Hva’ fa’en mener du egentlig??

Den vil sikkert gerne fortælle en historie om journalisten Eddie Brock (Tom Hardy) som bliver inficeret af en alien-parasit og hans kamp mod hans nye skyggeside. Men filmen tåger rundt som en blind mand i en telefonboks: Vil den være b-films gyser/horror, rendyrket actionfilm, eller måske en en buddy-komedie? Åbenbart alle genrene og det forvirrer totalt og skader mere end det gavner!

Jamen for helvede da, din brokrøv. Tom Hardy, han gi’r den da max gas! Synes du ikke han gør det godt som altid?

Tjo, han gør da hvert fald hvad han kan, men det er slet ikke nok. Han overspiller for det meste, så det er helt pinagtigt at se og høre på. Han kæmper altså også bare med et bundelendigt manus som ikke giver sine karakterer noget kant eller nogen som helst troværdig udvikling. Men der har åbenbart været syv (!) manuskriptforfattere om at skrive filmen, så det giver desværre lidt mere mening efter man har set filmen. Samtidig er Hardys karakter Eddie Brock også minus empatisk og virkelig et narcissistisk kæmpefjols der kun tænker på hans egen røv!

Nej, du stopper du sateme! Det var sgu da en super spas og underholdende film fra start til slut! Synes du slet ikke at actionscenerne var fede?

Jo, flere af actionscenerne fungerer da fint og upåklageligt. Men de kan slet, slet ikke redde “Venom” som føles fordummende i længden. Det er faktisk helt utroligt hvor lidt der virker i denne film! For hvis man tænker på det dårlige skuespil over hele linen (f.eks. ellers dygtige Michelle Williams, der spiller Brocks’ eks, der tåger rundt i fjollemanegen),  fesne replikker, halvdårlige horror-effekter, som aldrig bliver skræmmende (selv når hoveder bliver bidt af!) og dårlig humor, kan de få, vellykkede actionsekvenser ikke redde “Venom”.

Den minder i bund og grund mest om en snotforvirret teenager som har tøjkrise og som ikke kan bestemme sig hvilket han/hun skal tage på!

Okay, that’s it! Venom-René er skredet! Rend mig, din opblæste snoprøv af en amatør filmanmelder!

Venom får 2 ud af 6 hamre:

🔨🔨

Seneste

Utøya 22. juli

Nicolai har denne gang anmeldt en af nyere tids vigtigste film om en af nyere tids største menneskelige tragedier.
Det er ikke nemt, men dog nødvendigt at se, for at vide hvad der skete og hvorfor det aldrig må ske igen.

Murina

Murina er velspillet drama med flotte og imponerende skuespilpræstationer. Om en nederdrægtig patriark af en far, en underdanig mor og en teenagedatter, som har fået nok.

Don’t Make Me Go

Kræftsyg far og datter på road trip sammen, for at genforene hende med hendes forsvundne mor. Det lyder som amerikansk sødsuppe, men Don’t Make Me Go er sød, sjov og rørende, og en kæmpe anbefaling herfra.

Resten af livet

Nicolai har denne gang anmeldt en smuk, hjertevarm og samtidig hjerteskærende dansk film om behandling af sorg og savn og hvorfor det er vigtigt at gå igennem sorgen og savnet, fremfor at fortrænge det.

Den satans familie

Baest-dokumentaren bliver anmeldt igen.
???
….fordi de har udviklet sig til en helt anden størrelse, end da den kom på dr.dk i 2019.
De er mere relevante nu, end nogensinde før. En maskine der tromler hærgende henover pandemi, landegrænser, og emsige kritikere.
All hail!

Cha Cha Real Smooth

Nicolai har denne gang anmeldt et hjertevarmt og smukt drama om vigtigheden ved at være der for andre og skabe lys og glæde i en hverdag som måske ikke har særlig meget af det.

De Bedste Gangsterfilm Top 21 del 3

Afslutningen på listen over de bedste gangsterfilm nogensinde. 7 eminente og stærke værker, der hæver sig over de resterende på listen. Det er bestemt ikke uden grund af både Francis Ford Coppola og Martin Scorsese begge har to film i toppen..

De Bedste Gangsterfilm Top 21 del 2

Anden del af Andreas’ og Renés ultimative gangsterliste, går et par spadestik dybere og viser flere desperate mænd i nogle desperate situationer…