The Raid 2: Retaliation anmeldelse

René Buchtrup

René Buchtrup

Endnu et bevis på at en to’er ikke behøver at være noget værre LÅÅÅRT! 

af Andreas Nørgaard

Nogen er i den grad ude på skrammer igen….

Kør The Raid: Redemption, The Godfather og A Bittersweet Life igennem blenderen, og nyd den potente bombe, der kommer ud!
Handlingen starter få timer efter den sluttede i The Raid: Redemption.
Rama skal gå undercover i en gangsterorganisation, og infiltrere og afsløre korrupte politifolk…
Ramas nye identitet, Yuda, er yderst voldelig, og han må overskride nogle ret klare grænser, for at spille rollen troværdigt overfor gangstere og politifolk.
Han lever i konstant fare for at blive afsløret, og må bruge sine nærmest overnaturlige kampsportsevner, når der bliver ballade i andedammen. Dette gør han da så også lige til UG, og jeg har aldrig været mere imponeret end her!! Det er simpelthen vanvittigt det han og de andre skuespillere leverer, også er det endda realistisk..!

Filmen er perfekt koreograferet (intet mindre), og handlingen sidder lige i skabet. Der er ikke overflødige scener, og der er ikke proppet hverken en ligegyldig kærlighedshistorie ind fra siden, eller noget der bare minder om Steven Spielberg og Susanne Bier (violin, flødesovs og flæberi).

En befriende tight og velorkestreret kampsportsfilm, der perfekt doserer sine virkemidler, og holder sig på rette spor hele vejen. Den bare leverer og underholder til perfektion og guldmedalje!

The Raid 2: Retaliation får med største selvfølgelighed topkarakter:
6 ud af 6 hamre: 🔨🔨🔨🔨🔨🔨

(Filmen kan bl.a. streames via Blockbuster og Plejmo)

streammag,2017-11-03T08:00:00Z,imdb=tt2265171,fa

 

Seneste

Poter Af Stål

Hvem sagde at en fornøjelig og let fordøjelig animationsfilm, ikke kan handle om race-diskrimination?
Poter Af Stål er inspireret af Sheriffen Skyder På Det Hele og minder til dels om Karate Kid. Og så er det en ret så underholdende sag.
René Buchtrup anmelder den HER:

Dream Scenario

Nicolai har denne gang anmeldt en film, der både omhandler en tilforladelig fyr der pludseligt dukker op i folks drømme og hvad der sker når stor berømmelse pludselig rammer én, der ikke er forberedt på det.

Dream Scenario er en film med mange facetter og sider til sig, udover at være en sorthumoristisk komedie og lige netop der for, er den enorm meget værd at opleve i biografen!

Pot Au-Feu

Pot au-Feu er en enormt veltilberedt film om to menneskers fælles passion for madlavning og hinanden, der tager sig tiden til at efterlade en subtil og behagelig eftersmag hos sin seer.

Drengen og Hejren

Nicolai har denne gang anmeldt den seneste film fra den japanske animé-mester, Hayao Miyazaki og han er bestemt tilbage på toppen!

Drengen og Hejren, er et smukt, poetisk og underholdende eventyr, med en enorm visuel skønhed og et virkelig filosofisk og poetisk eventyr, af den slags som Miyazaki, kun kan lave dem.

Den Grænseløse

Den Grænseløse er ikke én af de bedste Afdeling Q-film. Men det er alligevel en bundsolid og spændende krimi som er langt mere vellykket end Marco Effekten.
René Buchtrup anmelder.

Poor Things

Nicolai har denne gang anmeldt en fascinerende, unik, smuk, underholdende og vanvittig morsom film om hvad det vil sige at være menneske.

Dette er blot noget af det som Yorgos Lanthimos’ film, Poor Things, handler om, men den er dog så stor et filmisk festfyrværkeri, at man nærmest er nødt til at opleve den på et stort lærred.

Christian Bales Fem Bedste Roller

Christian Bale fylder 50 år tirsdag d. 30. januar og det skal da selvfølgelig fejres med en liste over hans bedste roller.
René Buchtrup giver sit bud på en TOP 5.