The Raid 2: Retaliation anmeldelse

René

René

Endnu et bevis på at en to’er ikke behøver at være noget værre LÅÅÅRT! 

af Andreas Nørgaard

Nogen er i den grad ude på skrammer igen….

Kør The Raid: Redemption, The Godfather og A Bittersweet Life igennem blenderen, og nyd den potente bombe, der kommer ud!
Handlingen starter få timer efter den sluttede i The Raid: Redemption.
Rama skal gå undercover i en gangsterorganisation, og infiltrere og afsløre korrupte politifolk…
Ramas nye identitet, Yuda, er yderst voldelig, og han må overskride nogle ret klare grænser, for at spille rollen troværdigt overfor gangstere og politifolk.
Han lever i konstant fare for at blive afsløret, og må bruge sine nærmest overnaturlige kampsportsevner, når der bliver ballade i andedammen. Dette gør han da så også lige til UG, og jeg har aldrig været mere imponeret end her!! Det er simpelthen vanvittigt det han og de andre skuespillere leverer, også er det endda realistisk..!

Filmen er perfekt koreograferet (intet mindre), og handlingen sidder lige i skabet. Der er ikke overflødige scener, og der er ikke proppet hverken en ligegyldig kærlighedshistorie ind fra siden, eller noget der bare minder om Steven Spielberg og Susanne Bier (violin, flødesovs og flæberi).

En befriende tight og velorkestreret kampsportsfilm, der perfekt doserer sine virkemidler, og holder sig på rette spor hele vejen. Den bare leverer og underholder til perfektion og guldmedalje!

The Raid 2: Retaliation får med største selvfølgelighed topkarakter:
6 ud af 6 hamre: 🔨🔨🔨🔨🔨🔨

(Filmen kan bl.a. streames via Blockbuster og Plejmo)

streammag,2017-11-03T08:00:00Z,imdb=tt2265171,fa

 

Seneste

Utøya 22. juli

Nicolai har denne gang anmeldt en af nyere tids vigtigste film om en af nyere tids største menneskelige tragedier.
Det er ikke nemt, men dog nødvendigt at se, for at vide hvad der skete og hvorfor det aldrig må ske igen.

Murina

Murina er velspillet drama med flotte og imponerende skuespilpræstationer. Om en nederdrægtig patriark af en far, en underdanig mor og en teenagedatter, som har fået nok.

Don’t Make Me Go

Kræftsyg far og datter på road trip sammen, for at genforene hende med hendes forsvundne mor. Det lyder som amerikansk sødsuppe, men Don’t Make Me Go er sød, sjov og rørende, og en kæmpe anbefaling herfra.

Resten af livet

Nicolai har denne gang anmeldt en smuk, hjertevarm og samtidig hjerteskærende dansk film om behandling af sorg og savn og hvorfor det er vigtigt at gå igennem sorgen og savnet, fremfor at fortrænge det.

Den satans familie

Baest-dokumentaren bliver anmeldt igen.
???
….fordi de har udviklet sig til en helt anden størrelse, end da den kom på dr.dk i 2019.
De er mere relevante nu, end nogensinde før. En maskine der tromler hærgende henover pandemi, landegrænser, og emsige kritikere.
All hail!

Cha Cha Real Smooth

Nicolai har denne gang anmeldt et hjertevarmt og smukt drama om vigtigheden ved at være der for andre og skabe lys og glæde i en hverdag som måske ikke har særlig meget af det.

De Bedste Gangsterfilm Top 21 del 3

Afslutningen på listen over de bedste gangsterfilm nogensinde. 7 eminente og stærke værker, der hæver sig over de resterende på listen. Det er bestemt ikke uden grund af både Francis Ford Coppola og Martin Scorsese begge har to film i toppen..

De Bedste Gangsterfilm Top 21 del 2

Anden del af Andreas’ og Renés ultimative gangsterliste, går et par spadestik dybere og viser flere desperate mænd i nogle desperate situationer…