The Raid 2: Retaliation anmeldelse

René

René

Endnu et bevis på at en to’er ikke behøver at være noget værre LÅÅÅRT! 

af Andreas Nørgaard

Nogen er i den grad ude på skrammer igen….

Kør The Raid: Redemption, The Godfather og A Bittersweet Life igennem blenderen, og nyd den potente bombe, der kommer ud!
Handlingen starter få timer efter den sluttede i The Raid: Redemption.
Rama skal gå undercover i en gangsterorganisation, og infiltrere og afsløre korrupte politifolk…
Ramas nye identitet, Yuda, er yderst voldelig, og han må overskride nogle ret klare grænser, for at spille rollen troværdigt overfor gangstere og politifolk.
Han lever i konstant fare for at blive afsløret, og må bruge sine nærmest overnaturlige kampsportsevner, når der bliver ballade i andedammen. Dette gør han da så også lige til UG, og jeg har aldrig været mere imponeret end her!! Det er simpelthen vanvittigt det han og de andre skuespillere leverer, også er det endda realistisk..!

Filmen er perfekt koreograferet (intet mindre), og handlingen sidder lige i skabet. Der er ikke overflødige scener, og der er ikke proppet hverken en ligegyldig kærlighedshistorie ind fra siden, eller noget der bare minder om Steven Spielberg og Susanne Bier (violin, flødesovs og flæberi).

En befriende tight og velorkestreret kampsportsfilm, der perfekt doserer sine virkemidler, og holder sig på rette spor hele vejen. Den bare leverer og underholder til perfektion og guldmedalje!

The Raid 2: Retaliation får med største selvfølgelighed topkarakter:
6 ud af 6 hamre: 🔨🔨🔨🔨🔨🔨

(Filmen kan bl.a. streames via Blockbuster og Plejmo)

streammag,2017-11-03T08:00:00Z,imdb=tt2265171,fa

 

Seneste

Babylon

Nicolai har denne gang anmeldt og set et brag af en Hollywood-storfilm om 20’ernes Hollywood og hvad der skete, da stumfilm ændrede sig til talefilm.
Det er stort, det er vildt, der er morsomt, det er hjerteskærende, ja faktisk hele pakken og noget man bare MÅ se og opleve i en biograf!

The Banshees of Inisherin

Uden de helt store armbevægelser, formår lille, irsk film, om to gamle venner, at gøre stærkt indtryk. Colin Farrell er enestående som den rare, men kedelige Pádraic, som ikke kan forstå, hvorfor hans livsgamle ven har vendt ham ryggen. The Banshees of Inisherin er en fremragende filmoplevelse, og René Buchtrup anmelder den her…

Fukssvansen

Skæv og langt ude dansk komedie, der både er hamrende sjov, men desværre også meget undervurderet og overset.
Vi slår hermed et slag for endnu en dansk komedie, der har fortjent meget mere opmærksomhed end tilfældet er.

Underwater

Nicolai har denne gang anmeldt en undervandsgyser, som skønt et højt tempo og fint med spænding, dog også har mange gyser-klichéer og ikke meget originalitet.

Gode actionfilm med rating under 6,0 på IMDB

Rating på IMDB? A’ hva?! Hvis du heller ikke aner hvad der menes her, så kan du blive klogere på hvad en god rating er, og måske blive introduceret til en actionfilm eller to, du ikke vidste eksisterede…

Årets Film 2022 (Andreas Top 10)

Et helt vildt godt filmår skal koges ned til en Top 10…
Det har været en næsten umulig opgave, for mange af mine boblere, har virkelig fortjent at være med.