The Raid 2: Retaliation anmeldelse

Picture of René Buchtrup

René Buchtrup

Endnu et bevis på at en to’er ikke behøver at være noget værre LÅÅÅRT! 

af Andreas Nørgaard

Nogen er i den grad ude på skrammer igen….

Kør The Raid: Redemption, The Godfather og A Bittersweet Life igennem blenderen, og nyd den potente bombe, der kommer ud!
Handlingen starter få timer efter den sluttede i The Raid: Redemption.
Rama skal gå undercover i en gangsterorganisation, og infiltrere og afsløre korrupte politifolk…
Ramas nye identitet, Yuda, er yderst voldelig, og han må overskride nogle ret klare grænser, for at spille rollen troværdigt overfor gangstere og politifolk.
Han lever i konstant fare for at blive afsløret, og må bruge sine nærmest overnaturlige kampsportsevner, når der bliver ballade i andedammen. Dette gør han da så også lige til UG, og jeg har aldrig været mere imponeret end her!! Det er simpelthen vanvittigt det han og de andre skuespillere leverer, også er det endda realistisk..!

Filmen er perfekt koreograferet (intet mindre), og handlingen sidder lige i skabet. Der er ikke overflødige scener, og der er ikke proppet hverken en ligegyldig kærlighedshistorie ind fra siden, eller noget der bare minder om Steven Spielberg og Susanne Bier (violin, flødesovs og flæberi).

En befriende tight og velorkestreret kampsportsfilm, der perfekt doserer sine virkemidler, og holder sig på rette spor hele vejen. Den bare leverer og underholder til perfektion og guldmedalje!

The Raid 2: Retaliation får med største selvfølgelighed topkarakter:
6 ud af 6 hamre: 🔨🔨🔨🔨🔨🔨

(Filmen kan bl.a. streames via Blockbuster og Plejmo)

streammag,2017-11-03T08:00:00Z,imdb=tt2265171,fa

 

Seneste

Stor som en sol

Nicolai har denne gang anmeldt en dansk musikdokumentar, som i disse dage er semi-aktuel, da filmens omhandlende band, spiller 3x koncerter i Parken.

Stor som en sol, er helt overordnet en virkelig smuk, virkelig underholdende og ret så anderledes dokumentar om den kreative proces.

Til Verdens Ende

Viggo Mortensens instruktør-take på den traditionelle western er blevet til en fintfølende og næsten poetisk én af slagsen.
Vicky Krieps stjæler billedet som kvindelige hovedrolle, Vivienne.
René Buchtrup anmelder Til Verdens Ende.

Knox Goes Away

Nicolai har denne gang anmeldt en film om en lejemorder med opbyggende demens og det er bestemt lige så specielt og hjerteskærende, som det måtte lyde.

Knox Goes Away er ikke fejlfri, men når den dog fungere, er den dybt fremragende og er grundlæggende, meget værd at se i biografen.

Furiosa: A Mad Max Saga

Kan Furiosa hamle op med sin forgænger, Fury Road? Både ja og nej. Men mest ja.
For Furiosa prøver ikke det samme som sin forgænger (heldigvis for det!) og giver os i stedet mere dybde i universet og mer’ historiefortælling.
Læs René Buchtrups begejstrede anmeldelse HER:

Bad Boys 4: Ride or Die

De slemme drenge ruller derud af igen, men den gode energi fra film nummer tre er der ikke meget tilbage af. Martin Lawrence er reduceret til en fjollet sidekick og Will Smith virker off og som om han slet ikke gider være med.Bad Boys 4 skal ses for de brutale og nådesløse actionscener som er ret så vellykkede.René Buchtrup anmelder

Fuld af Kærlighed

Nicolai har denne gang anmeldt en dansk film, som både handler om hvad alkoholisme gør ved en familie og hvordan en familie bearbejder det og prøver, at holde sammen.

Fuld af kærlighed er hård, hjerteskærende og ofte også ret barsk, men den er samtidig virkelig menneskelig og dybt kompleks og grundlæggende værd at se og ligeledes snakke om.