The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Konkurrence

Picture of René Buchtrup

René Buchtrup

Vind 2 biografbilletter til The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, som er en prequel til de tidligere Hunger Games-film.

I samarbejde med NORDISK FILM udlodder vi 2*2 biografbilletter til det nye, storladne actiondrama, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, der havde premiere i landets biografer d. 16. november 2023.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at fortælle hvem du gerne vil have med i biografen, hvis du vandt de to billetter 🙂

Skriv en kommentar, under opslaget The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes på vores facebookside (HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/MOVIEMANIAC.DK) senest fredag d. 1. december kl. 12.00. Så deltager du i konkurrencen og vinderen får direkte besked 🙂

Seneste

Stor som en sol

Nicolai har denne gang anmeldt en dansk musikdokumentar, som i disse dage er semi-aktuel, da filmens omhandlende band, spiller 3x koncerter i Parken.

Stor som en sol, er helt overordnet en virkelig smuk, virkelig underholdende og ret så anderledes dokumentar om den kreative proces.

Til Verdens Ende

Viggo Mortensens instruktør-take på den traditionelle western er blevet til en fintfølende og næsten poetisk én af slagsen.
Vicky Krieps stjæler billedet som kvindelige hovedrolle, Vivienne.
René Buchtrup anmelder Til Verdens Ende.

Knox Goes Away

Nicolai har denne gang anmeldt en film om en lejemorder med opbyggende demens og det er bestemt lige så specielt og hjerteskærende, som det måtte lyde.

Knox Goes Away er ikke fejlfri, men når den dog fungere, er den dybt fremragende og er grundlæggende, meget værd at se i biografen.

Furiosa: A Mad Max Saga

Kan Furiosa hamle op med sin forgænger, Fury Road? Både ja og nej. Men mest ja.
For Furiosa prøver ikke det samme som sin forgænger (heldigvis for det!) og giver os i stedet mere dybde i universet og mer’ historiefortælling.
Læs René Buchtrups begejstrede anmeldelse HER:

Bad Boys 4: Ride or Die

De slemme drenge ruller derud af igen, men den gode energi fra film nummer tre er der ikke meget tilbage af. Martin Lawrence er reduceret til en fjollet sidekick og Will Smith virker off og som om han slet ikke gider være med.Bad Boys 4 skal ses for de brutale og nådesløse actionscener som er ret så vellykkede.René Buchtrup anmelder

Fuld af Kærlighed

Nicolai har denne gang anmeldt en dansk film, som både handler om hvad alkoholisme gør ved en familie og hvordan en familie bearbejder det og prøver, at holde sammen.

Fuld af kærlighed er hård, hjerteskærende og ofte også ret barsk, men den er samtidig virkelig menneskelig og dybt kompleks og grundlæggende værd at se og ligeledes snakke om.