The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Konkurrence

René Buchtrup

René Buchtrup

Vind 2 biografbilletter til The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, som er en prequel til de tidligere Hunger Games-film.

I samarbejde med NORDISK FILM udlodder vi 2*2 biografbilletter til det nye, storladne actiondrama, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, der havde premiere i landets biografer d. 16. november 2023.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at fortælle hvem du gerne vil have med i biografen, hvis du vandt de to billetter 🙂

Skriv en kommentar, under opslaget The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes på vores facebookside (HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/MOVIEMANIAC.DK) senest fredag d. 1. december kl. 12.00. Så deltager du i konkurrencen og vinderen får direkte besked 🙂

Seneste

Poter Af Stål

Hvem sagde at en fornøjelig og let fordøjelig animationsfilm, ikke kan handle om race-diskrimination?
Poter Af Stål er inspireret af Sheriffen Skyder På Det Hele og minder til dels om Karate Kid. Og så er det en ret så underholdende sag.
René Buchtrup anmelder den HER:

Dream Scenario

Nicolai har denne gang anmeldt en film, der både omhandler en tilforladelig fyr der pludseligt dukker op i folks drømme og hvad der sker når stor berømmelse pludselig rammer én, der ikke er forberedt på det.

Dream Scenario er en film med mange facetter og sider til sig, udover at være en sorthumoristisk komedie og lige netop der for, er den enorm meget værd at opleve i biografen!

Pot Au-Feu

Pot au-Feu er en enormt veltilberedt film om to menneskers fælles passion for madlavning og hinanden, der tager sig tiden til at efterlade en subtil og behagelig eftersmag hos sin seer.

Drengen og Hejren

Nicolai har denne gang anmeldt den seneste film fra den japanske animé-mester, Hayao Miyazaki og han er bestemt tilbage på toppen!

Drengen og Hejren, er et smukt, poetisk og underholdende eventyr, med en enorm visuel skønhed og et virkelig filosofisk og poetisk eventyr, af den slags som Miyazaki, kun kan lave dem.

Den Grænseløse

Den Grænseløse er ikke én af de bedste Afdeling Q-film. Men det er alligevel en bundsolid og spændende krimi som er langt mere vellykket end Marco Effekten.
René Buchtrup anmelder.

Poor Things

Nicolai har denne gang anmeldt en fascinerende, unik, smuk, underholdende og vanvittig morsom film om hvad det vil sige at være menneske.

Dette er blot noget af det som Yorgos Lanthimos’ film, Poor Things, handler om, men den er dog så stor et filmisk festfyrværkeri, at man nærmest er nødt til at opleve den på et stort lærred.

Christian Bales Fem Bedste Roller

Christian Bale fylder 50 år tirsdag d. 30. januar og det skal da selvfølgelig fejres med en liste over hans bedste roller.
René Buchtrup giver sit bud på en TOP 5.