Paw Patrol: The Movie

Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Originaltitel: Paw Patrol: The Movie
Instruktør: Cal Brunker
År: 2021
Genre: Animation/familiefilm
Filmen kan ses i biografer over hele landet.

Jeg har til dato ikke leveret mere ugidelige – og hvis ret skal være ret – elendige anmeldelser, end de to gange jeg har anmeldt Paw Patrol førhen. Jeg kunne ganske enkelt ikke samle mig om at sætte ord på et af de værste børneprogrammer i nyere tid – indrømmet!

Jeg er IKKE stolt!

Mine forventninger var derfor på et absolut minimum, da jeg satte mig i biografsædet med begge mine børn og min hustru.

Noget af det første der slår mig er, at der er luget ud i de der små og store irritationsmomenter.

Væk er de overskabede stemmer, der til trods for seriens målgruppe slet ikke rammer et ordentligt leje. Væk er de fordummende plots, og redningsaktioner, og bedst af alt, så er det overordnede fokus ændret, så filmen henvender sig til både børn OG deres forældre.

Spændingen og actionen er i top. Der er drøn på.

Som noget nyt i Paw Patrol-/børneuniverset er der lagt en ekstra, og noget dybere historie ind. En story of origin, der fortæller om et barndomstraume hos den normalt så cool og selvsikre Chase.

Til svulstige toner må han som en anden Simba se fortiden i øjnene, lære at mestre sin frygt for at fejle, og ikke mindst, endegyldigt påtage sig rollen som vovsernes alfa.

Filmens plot omhandler en af den nederdrægtige Borgmester Humdinger’s sædvanlige ude-af-trit-med-virkeligheden-planer, der selfølgelig ender katastrofalt pga. hans barnlige inkompetence og magtbegær.

Det ser mildest talt sort ud for Adventure City, men vores favorit-vovser iler selvfølgelig til undsætning.

Nye karakterer, såvel som gamle kendinge er med på holdet, og de gør deres for at redde dagen.

Deres gadgets er lige det sejere her i filmen. De minder lidt om noget fra James Bond-universet – sådan ærlig talt.

Det er en virkelig fed udvikling, der er sket med Paw Patrol. Det pynter gevaldigt, og jeg vil vove den påstand, at der er kommet en masse nye “fans” til pga. de nye tiltag. Fordi filmen er lavet til børn, så behøver den jo ikke være fordummende af den grund!

Filmen er rigtig god, og det endda set fra mit perspektiv, og ikke kun fra mine børns.

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til børnefamilierne derude. Køb en spand popcorn, og se en god film.

Paw Patrol: The Movie får 5/6 hamre:
🔨 🔨 🔨 🔨🔨

Seneste

Vikingulven

Nicolai har denne gang anmeldt en norsk varulvegyser, som ikke er helt perfekt, men som dog fint kan fungere som gyserunderholdning i disse mørke tider.

Ugens Streaming Anbefaling: Amalie Skal Dø

Hun var et ungt menneske, som inspirerede mange med hendes livsmod og kampgejst.
Nu kan man se den fine og rørende dokumentar på TV2 Play, som handler om hendes kamp for livet.

Et hus af splinter

Nicolai har denne gang anmeldt en fornyeligt Oscar-nomineret dokumentarfilm, der tegner et både tragisk, hjerteknusende men dog også hjertevarm billede af livet på et Østukrainsk børnehjem, hvor der forsøges på at give børnene så godt en ophold og så god en fremtid, som muligt.

Wannsee-konferencen

Uhyggelig og meget stærk film om et kapitel i historien, som menneskeheden bør skamme sig over. Mennesker bliver reduceret til tal på et stykke papir, og skæbner regnet for ingenting.

Babylon

Nicolai har denne gang anmeldt og set et brag af en Hollywood-storfilm om 20’ernes Hollywood og hvad der skete, da stumfilm ændrede sig til talefilm.
Det er stort, det er vildt, der er morsomt, det er hjerteskærende, ja faktisk hele pakken og noget man bare MÅ se og opleve i en biograf!

The Banshees of Inisherin

Uden de helt store armbevægelser, formår lille, irsk film, om to gamle venner, at gøre stærkt indtryk. Colin Farrell er enestående som den rare, men kedelige Pádraic, som ikke kan forstå, hvorfor hans livsgamle ven har vendt ham ryggen. The Banshees of Inisherin er en fremragende filmoplevelse, og René Buchtrup anmelder den her…

Fukssvansen

Skæv og langt ude dansk komedie, der både er hamrende sjov, men desværre også meget undervurderet og overset.
Vi slår hermed et slag for endnu en dansk komedie, der har fortjent meget mere opmærksomhed end tilfældet er.

Underwater

Nicolai har denne gang anmeldt en undervandsgyser, som skønt et højt tempo og fint med spænding, dog også har mange gyser-klichéer og ikke meget originalitet.