Paw Patrol: The Movie

Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Originaltitel: Paw Patrol: The Movie
Instruktør: Cal Brunker
År: 2021
Genre: Animation/familiefilm
Filmen kan ses i biografer over hele landet.

Jeg har til dato ikke leveret mere ugidelige – og hvis ret skal være ret – elendige anmeldelser, end de to gange jeg har anmeldt Paw Patrol førhen. Jeg kunne ganske enkelt ikke samle mig om at sætte ord på et af de værste børneprogrammer i nyere tid – indrømmet!

Jeg er IKKE stolt!

Mine forventninger var derfor på et absolut minimum, da jeg satte mig i biografsædet med begge mine børn og min hustru.

Noget af det første der slår mig er, at der er luget ud i de der små og store irritationsmomenter.

Væk er de overskabede stemmer, der til trods for seriens målgruppe slet ikke rammer et ordentligt leje. Væk er de fordummende plots, og redningsaktioner, og bedst af alt, så er det overordnede fokus ændret, så filmen henvender sig til både børn OG deres forældre.

Spændingen og actionen er i top. Der er drøn på.

Som noget nyt i Paw Patrol-/børneuniverset er der lagt en ekstra, og noget dybere historie ind. En story of origin, der fortæller om et barndomstraume hos den normalt så cool og selvsikre Chase.

Til svulstige toner må han som en anden Simba se fortiden i øjnene, lære at mestre sin frygt for at fejle, og ikke mindst, endegyldigt påtage sig rollen som vovsernes alfa.

Filmens plot omhandler en af den nederdrægtige Borgmester Humdinger’s sædvanlige ude-af-trit-med-virkeligheden-planer, der selfølgelig ender katastrofalt pga. hans barnlige inkompetence og magtbegær.

Det ser mildest talt sort ud for Adventure City, men vores favorit-vovser iler selvfølgelig til undsætning.

Nye karakterer, såvel som gamle kendinge er med på holdet, og de gør deres for at redde dagen.

Deres gadgets er lige det sejere her i filmen. De minder lidt om noget fra James Bond-universet – sådan ærlig talt.

Det er en virkelig fed udvikling, der er sket med Paw Patrol. Det pynter gevaldigt, og jeg vil vove den påstand, at der er kommet en masse nye “fans” til pga. de nye tiltag. Fordi filmen er lavet til børn, så behøver den jo ikke være fordummende af den grund!

Filmen er rigtig god, og det endda set fra mit perspektiv, og ikke kun fra mine børns.

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til børnefamilierne derude. Køb en spand popcorn, og se en god film.

Paw Patrol: The Movie får 5/6 hamre:
🔨 🔨 🔨 🔨🔨

Seneste

Sandra Bullocks 5 Bedste Roller

Er hun én af sin generations dygtigste skuespillerinder? Næh, slet ikke. Men hun kan sgu noget alligevel, hende Sandra Bullock.

Space Jam: A New Legacy

Praktikanten Karla har denne gang kastet sig ud i fortsættelsen til Space Jam, hvor LeBron James har taget over efter Michael Jordan.

Jungle Cruise

Nicolai har denne gang anmeldt Disney-filmen Jungle Cruise på Blu-ray og skønt det ikke er nogen kommende nyklassiker, så er det dog en ganske underholdende tur på Amazonfloden.

Und Morgen Die Ganze Welt

Nyt tysk drama om retfærdiggørelsen, eller mangel på samme, af politisk motiveret vold.
Filmen fejler totalt i sit forsøg på at skildre kampen og ender desværre som en ensidig monolog. Instruktørens eget politiske ståsted bliver desværre det altoverskyggende midtpunkt, og det dræber nuancerne.

Free Guy

Mere sød end egentlig sjov. Free Guy på blu-ray, med Ryan Reynolds i front, er god og uforpligtende underholdning, som charmerer sig ind på sit publikum.

No Time To Die

Nicolai har denne gang anmeldt den yderst imødesete James Bond-film “No Time To Die” og hans anmeldelse vidner om, at der afgjort er tale om en af de bedste Bond-film hidtil og en værdig afslutning på Daniel Craigs James Bond.

Nowhere Special

Nowhere Special er en smuk og vedkommende film, der rammer følelsespaletten lige tilpas. Den bliver på intet tidspunkt klæg og sovset ind i unødvendige følelsesudbrud.
Den holder sig elegant til den barske og rørende historie.
Skuespillere og instruktør får stående applaus herfra.

Spectre

Nicolai har denne gang anmeldt Bond-filmen, der kommer før No Time To Die, og selvom den måske ikke er helt i top af Bond-film, så er den stadigvæk bedre end dens rygte og på alle måder en god omgang Bond-underholdning