Paw Patrol: The Movie

Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Originaltitel: Paw Patrol: The Movie
Instruktør: Cal Brunker
År: 2021
Genre: Animation/familiefilm
Filmen kan ses i biografer over hele landet.

Jeg har til dato ikke leveret mere ugidelige – og hvis ret skal være ret – elendige anmeldelser, end de to gange jeg har anmeldt Paw Patrol førhen. Jeg kunne ganske enkelt ikke samle mig om at sætte ord på et af de værste børneprogrammer i nyere tid – indrømmet!

Jeg er IKKE stolt!

Mine forventninger var derfor på et absolut minimum, da jeg satte mig i biografsædet med begge mine børn og min hustru.

Noget af det første der slår mig er, at der er luget ud i de der små og store irritationsmomenter.

Væk er de overskabede stemmer, der til trods for seriens målgruppe slet ikke rammer et ordentligt leje. Væk er de fordummende plots, og redningsaktioner, og bedst af alt, så er det overordnede fokus ændret, så filmen henvender sig til både børn OG deres forældre.

Spændingen og actionen er i top. Der er drøn på.

Som noget nyt i Paw Patrol-/børneuniverset er der lagt en ekstra, og noget dybere historie ind. En story of origin, der fortæller om et barndomstraume hos den normalt så cool og selvsikre Chase.

Til svulstige toner må han som en anden Simba se fortiden i øjnene, lære at mestre sin frygt for at fejle, og ikke mindst, endegyldigt påtage sig rollen som vovsernes alfa.

Filmens plot omhandler en af den nederdrægtige Borgmester Humdinger’s sædvanlige ude-af-trit-med-virkeligheden-planer, der selfølgelig ender katastrofalt pga. hans barnlige inkompetence og magtbegær.

Det ser mildest talt sort ud for Adventure City, men vores favorit-vovser iler selvfølgelig til undsætning.

Nye karakterer, såvel som gamle kendinge er med på holdet, og de gør deres for at redde dagen.

Deres gadgets er lige det sejere her i filmen. De minder lidt om noget fra James Bond-universet – sådan ærlig talt.

Det er en virkelig fed udvikling, der er sket med Paw Patrol. Det pynter gevaldigt, og jeg vil vove den påstand, at der er kommet en masse nye “fans” til pga. de nye tiltag. Fordi filmen er lavet til børn, så behøver den jo ikke være fordummende af den grund!

Filmen er rigtig god, og det endda set fra mit perspektiv, og ikke kun fra mine børns.

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til børnefamilierne derude. Køb en spand popcorn, og se en god film.

Paw Patrol: The Movie får 5/6 hamre:
🔨 🔨 🔨 🔨🔨

Seneste

Birthday Girl

Nicolai har denne gang anmeldt en film om en fødselsdagsferie på et krydstogt, hvor tingene går virkelig gruligt galt for en mor og en datter.

Birthday Girl, er intens, hjerteskærende og grundlæggende en ret ubehagelig film, som måske ikke er helt perfekt, men som dog er en der vil påvirke én og som man vil huske efterfølgende.

Godzilla x Kong: The New Empire

Den nye Godzilla/King Kong-film er én stor undskyldning for at se en radioaktiv øgle og kæmpe-abe slås mod endnu en giga-abe, der ridder på en is-øgle i fremmed portal-verden (!!!) Godzilla x Kong: The New Empire er den femte i Monsterverse-universet og den bli’r anmeldt af René Buchtrup

Perfect Days

Nicolai har denne gang anmeldt en film om en ældre japansk herre, som rengøre toiletter i Tokyo og bl.a. lytter til gammel rock på kassettebånd.

Hvis dette ikke lyder som noget særligt, så er det dog faktisk tilfældet her, da Perfect Days er filmisk hverdagspoesi når det er allerbedst og ligeledes årets hidtil allerbedste bud på en film der viser mennesker og livet fra den allerbedste side af.

Paris, Texas

Wim Wenders har skabt en sjælden filmperle, som beskriver ensomhedens væsen mere rørende end nogen anden film i filmhistorien.
Læs René Buchtrups anmeldelse af Paris, Texas, med en storspillende Harry Dean Stanton i front

Past Lives

Nicolai har denne gang anmeldt en film om 2 koreanske mennesker, som først mødes i barndommen og som sides mødes flere gange som voksne, men for hver gang de mødes, er deres liv helt anderledes.

Past Lives er intet mindre end et stort, smukt, subtil og virkelig menneskeligt mesterværk, som man i allerhøjeste grad, kan og bør opsøge i ens nærmeste biograf.

Wild

Nicolai har denne gang anmeldt en film om en kvinde der beslutter sig for at vandre en virkelig hård og lang tur, for at kunne komme af med livets smerter, sorg og traumer.

Wild er en hjerteskærende og spændende film, som ikke er perfekt, men dog meget medrivende.

Ugens Streaming Anbefaling – American Fiction

Cord Jefferson vandt til årets Oscar-show en gylden statuette for “bedste manuskript”.
American Fiction er filmen du ikke skal snyde dig selv for, da den er velspillet, skarp og morsom.
Allan fra GoFM får en lille anbefaling med på vejen her i lydklippet: