Paw Patrol: The Movie

Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Originaltitel: Paw Patrol: The Movie
Instruktør: Cal Brunker
År: 2021
Genre: Animation/familiefilm
Filmen kan ses i biografer over hele landet.

Jeg har til dato ikke leveret mere ugidelige – og hvis ret skal være ret – elendige anmeldelser, end de to gange jeg har anmeldt Paw Patrol førhen. Jeg kunne ganske enkelt ikke samle mig om at sætte ord på et af de værste børneprogrammer i nyere tid – indrømmet!

Jeg er IKKE stolt!

Mine forventninger var derfor på et absolut minimum, da jeg satte mig i biografsædet med begge mine børn og min hustru.

Noget af det første der slår mig er, at der er luget ud i de der små og store irritationsmomenter.

Væk er de overskabede stemmer, der til trods for seriens målgruppe slet ikke rammer et ordentligt leje. Væk er de fordummende plots, og redningsaktioner, og bedst af alt, så er det overordnede fokus ændret, så filmen henvender sig til både børn OG deres forældre.

Spændingen og actionen er i top. Der er drøn på.

Som noget nyt i Paw Patrol-/børneuniverset er der lagt en ekstra, og noget dybere historie ind. En story of origin, der fortæller om et barndomstraume hos den normalt så cool og selvsikre Chase.

Til svulstige toner må han som en anden Simba se fortiden i øjnene, lære at mestre sin frygt for at fejle, og ikke mindst, endegyldigt påtage sig rollen som vovsernes alfa.

Filmens plot omhandler en af den nederdrægtige Borgmester Humdinger’s sædvanlige ude-af-trit-med-virkeligheden-planer, der selfølgelig ender katastrofalt pga. hans barnlige inkompetence og magtbegær.

Det ser mildest talt sort ud for Adventure City, men vores favorit-vovser iler selvfølgelig til undsætning.

Nye karakterer, såvel som gamle kendinge er med på holdet, og de gør deres for at redde dagen.

Deres gadgets er lige det sejere her i filmen. De minder lidt om noget fra James Bond-universet – sådan ærlig talt.

Det er en virkelig fed udvikling, der er sket med Paw Patrol. Det pynter gevaldigt, og jeg vil vove den påstand, at der er kommet en masse nye “fans” til pga. de nye tiltag. Fordi filmen er lavet til børn, så behøver den jo ikke være fordummende af den grund!

Filmen er rigtig god, og det endda set fra mit perspektiv, og ikke kun fra mine børns.

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til børnefamilierne derude. Køb en spand popcorn, og se en god film.

Paw Patrol: The Movie får 5/6 hamre:
🔨 🔨 🔨 🔨🔨

Seneste

De 8 Bjerge

“De 8 Bjerge” var virkelig en film, der formåede at trække mig følelsesmæssigt med ind på en måde, som jeg sjældent synes jeg oplever i moderne filmkuns

Christoffer anbefaler film om alderdom

Det skyldes altså ikke, at jeg for et par uger siden fyldte 30, og nu tror jeg har set døden i øjnene, at jeg har besluttet mig for at skrive denne lille liste om film om alderdommen

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Nicolai har denne gang anmeldt en ungdomsfilm om hvad det vil sige at træde ind i de voksnes rækker som ung jøde og hvor svært det kan være, når man har problemer med sin bedste veninde.

Liar Liar

Nicolai har denne gang anmeldt en af Jim Carreys gamle klassikere, i form af Liar Liar og helt uden at lyve kan det nævnes, at selvom der er enkelte scener som måske ikke holder perfekt ved gensyn, så er der dog tale om en herlig komedie, med Jim Carrey for fuld hammer