Paw Patrol: Pups And The Pirate Treasure

Paw Patrol
Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Originaltitel: Paw Patrol: Pups And The Pirate Treasure.
År: 2017 Instruktør: Keith Chapman.
Er udkommet på dvd.

Til trods for mine 36 år, så må jeg have set samtlige afsnit Paw Patrol. 

Sådan cirka ihvertfald.

Det er den slags fjernsyn for børn, der balancerer imellem det uudholdeligt dumme, og det fængende. Børn lærer ikke som sådan noget af at se det her, men Paw Patrol udmærker sig ved at tale et sprog, og foregå i et tempo, hvor de fleste yngre børn kan være med. Personligt synes jeg det er ulideligt at komme igennem et afsnit, men begge mine børn har haft stor glæde af serien med barne-geniet Ryder og hans vakse vovser.

Det er selvfølgelig ikke fjernsyn henvendt til mig, så min mening skal ses i dette lys. Det her er til børn, og kun børn.

I disse seks afsnit befinder vi os i det sædvanlige univers.

Der er ikke noget nyt under solen.

Marshall er en klodsmajor, Rubble er goofy og Ryder har styr på tingene.

Temaet er sørøvere, men ellers er alt som det plejer.

Min ældste søn (5 år) havde en fest undervejs.

Han klukkede af grin flere gange, og virkede egentlig mere interesseret i disse nye afsnit, end i de sædvanlige afsnit.

Denne dvd vil med garanti gøre børn glade, men samtidig få voksne til at rive sig i håret i frustration. Sådan er det jo med meget af nutidens børneunderholdning, så lad jer ikke slå ud af min lidt hårde dom.

Ungerne er hermed underholdt.

Paw Patrol: Pups And The Pirate Treasure 3/6
🔨 🔨 🔨

Seneste

Black Panther: Wakanda Forever

Hvis du også synes den første Black Panther-film var lidt fesen, så frygt ej,- Black Panther: Wakanda Forever er en modig og helstøbt filmoplevelse, der virker tiltrængt i det efterhånden malkede Marvel-univers.

Komiske scener fra film og TV – Volume 2

Her er en ny omgang komiske og groteske scener fra film og TV. Nogle hører en tid til – før krænkelsesparatheden satte mange ting skakmat, mens andre bare er tidløs humor.

Du kan grine af det hele, det er dog fællestrækket – ja altså såfremt du synes det er sjovt?

Blinkende Lygter

Nicolai har denne gang anmeldt en af de mest populære danske film gennem de sidste pr. årtier og der er bestemt intet der tyder på at Blinkende Lygter, ikke skulle holde ved et gensyn i dag.

Black Adam

Hvem sagde superfæl film? Den nye, dumme actionbasker, Black Adam, burde aldrig været udgivet og er kandidat til Årets Værste Film!

Joy

Nicolai har denne gang anmeldt en delvist sandfærdig og ret vild fortælling om kvinden bag den selvvridende moppe, i filmen Joy som både er dybt inspirerende, opløftende og virkelig underholdende

Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

Nitram handler om et skoleskyderi i Tasmanien i 1996. Den er grum og ubehagelig. Men den er alle 112 minutter værd at se alligevel.

Fædre & Mødre

Nicolais har denne gang anmeldt dette efterårs største og samtidig bedste bud på en dansk komedie om en forældretur som bestemt ikke går som den skal.