Paw Patrol: Pups And The Pirate Treasure

Paw Patrol
Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Originaltitel: Paw Patrol: Pups And The Pirate Treasure.
År: 2017 Instruktør: Keith Chapman.
Er udkommet på dvd.

Til trods for mine 36 år, så må jeg have set samtlige afsnit Paw Patrol. 

Sådan cirka ihvertfald.

Det er den slags fjernsyn for børn, der balancerer imellem det uudholdeligt dumme, og det fængende. Børn lærer ikke som sådan noget af at se det her, men Paw Patrol udmærker sig ved at tale et sprog, og foregå i et tempo, hvor de fleste yngre børn kan være med. Personligt synes jeg det er ulideligt at komme igennem et afsnit, men begge mine børn har haft stor glæde af serien med barne-geniet Ryder og hans vakse vovser.

Det er selvfølgelig ikke fjernsyn henvendt til mig, så min mening skal ses i dette lys. Det her er til børn, og kun børn.

I disse seks afsnit befinder vi os i det sædvanlige univers.

Der er ikke noget nyt under solen.

Marshall er en klodsmajor, Rubble er goofy og Ryder har styr på tingene.

Temaet er sørøvere, men ellers er alt som det plejer.

Min ældste søn (5 år) havde en fest undervejs.

Han klukkede af grin flere gange, og virkede egentlig mere interesseret i disse nye afsnit, end i de sædvanlige afsnit.

Denne dvd vil med garanti gøre børn glade, men samtidig få voksne til at rive sig i håret i frustration. Sådan er det jo med meget af nutidens børneunderholdning, så lad jer ikke slå ud af min lidt hårde dom.

Ungerne er hermed underholdt.

Paw Patrol: Pups And The Pirate Treasure 3/6
🔨 🔨 🔨

Seneste

Poter Af Stål

Hvem sagde at en fornøjelig og let fordøjelig animationsfilm, ikke kan handle om race-diskrimination?
Poter Af Stål er inspireret af Sheriffen Skyder På Det Hele og minder til dels om Karate Kid. Og så er det en ret så underholdende sag.
René Buchtrup anmelder den HER:

Dream Scenario

Nicolai har denne gang anmeldt en film, der både omhandler en tilforladelig fyr der pludseligt dukker op i folks drømme og hvad der sker når stor berømmelse pludselig rammer én, der ikke er forberedt på det.

Dream Scenario er en film med mange facetter og sider til sig, udover at være en sorthumoristisk komedie og lige netop der for, er den enorm meget værd at opleve i biografen!

Pot Au-Feu

Pot au-Feu er en enormt veltilberedt film om to menneskers fælles passion for madlavning og hinanden, der tager sig tiden til at efterlade en subtil og behagelig eftersmag hos sin seer.

Drengen og Hejren

Nicolai har denne gang anmeldt den seneste film fra den japanske animé-mester, Hayao Miyazaki og han er bestemt tilbage på toppen!

Drengen og Hejren, er et smukt, poetisk og underholdende eventyr, med en enorm visuel skønhed og et virkelig filosofisk og poetisk eventyr, af den slags som Miyazaki, kun kan lave dem.

Den Grænseløse

Den Grænseløse er ikke én af de bedste Afdeling Q-film. Men det er alligevel en bundsolid og spændende krimi som er langt mere vellykket end Marco Effekten.
René Buchtrup anmelder.

Poor Things

Nicolai har denne gang anmeldt en fascinerende, unik, smuk, underholdende og vanvittig morsom film om hvad det vil sige at være menneske.

Dette er blot noget af det som Yorgos Lanthimos’ film, Poor Things, handler om, men den er dog så stor et filmisk festfyrværkeri, at man nærmest er nødt til at opleve den på et stort lærred.

Christian Bales Fem Bedste Roller

Christian Bale fylder 50 år tirsdag d. 30. januar og det skal da selvfølgelig fejres med en liste over hans bedste roller.
René Buchtrup giver sit bud på en TOP 5.