Ny skribent på Moviemaniac

René Buchtrup

René Buchtrup

Det er stor glæde vi kan præsentere endnu en skribent på moviemaniac-redaktionen, nemlig 20-årige Louis, som vi slet ikke kan vente på at han begynder at skrive for os.

Her får han selv lov til at præsentere sig:

Mit navn er Louis Bess Fløe Jørgensen. Jeg blev født i Aarhus i 2003 og har lige siden jeg var barn haft en stor kærlighed for filmmediet. Jeg har altid lidt haft en tendens til at dagdrømme og i de fleste timer i folkeskolen forsvandt jeg ofte ind i mine egne tanker og opbyggede små universer, derfor har jeg ligeledes også haft en stor kærlighed for at blive slugt ind i andres universer gennem filmmediet.

Til dagligt går jeg på filmlinjen på Aarhus Hf og VUC har sideløbende nogle filmprojekter kørende med mine venner. Nogle af mine yndlingsinstruktører er Coen-brødrene, jeg holder meget af deres finurlige tilgang til at opbygge karakterer og universer og for mig er deres film virkelige fantastiske at gense, da jeg næsten altid har det med at finde nye små, sjove detaljer jeg aldrig havde lagt mærke til før.

Den bedste filmoplevelse jeg umiddelbart kan komme i tanke om var da jeg på et efterskoleværelse for første gang så Richard Linklaters “Dazed and Confused” sammen med en flok af mine gode venner.

Seneste

De 8 Bjerge

“De 8 Bjerge” var virkelig en film, der formåede at trække mig følelsesmæssigt med ind på en måde, som jeg sjældent synes jeg oplever i moderne filmkuns

Christoffer anbefaler film om alderdom

Det skyldes altså ikke, at jeg for et par uger siden fyldte 30, og nu tror jeg har set døden i øjnene, at jeg har besluttet mig for at skrive denne lille liste om film om alderdommen

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Nicolai har denne gang anmeldt en ungdomsfilm om hvad det vil sige at træde ind i de voksnes rækker som ung jøde og hvor svært det kan være, når man har problemer med sin bedste veninde.

Liar Liar

Nicolai har denne gang anmeldt en af Jim Carreys gamle klassikere, i form af Liar Liar og helt uden at lyve kan det nævnes, at selvom der er enkelte scener som måske ikke holder perfekt ved gensyn, så er der dog tale om en herlig komedie, med Jim Carrey for fuld hammer