Ny skribent på Moviemaniac

René Buchtrup

René Buchtrup

Det er stor glæde vi kan præsentere endnu en skribent på moviemaniac-redaktionen, nemlig 20-årige Louis, som vi slet ikke kan vente på at han begynder at skrive for os.

Her får han selv lov til at præsentere sig:

Mit navn er Louis Bess Fløe Jørgensen. Jeg blev født i Aarhus i 2003 og har lige siden jeg var barn haft en stor kærlighed for filmmediet. Jeg har altid lidt haft en tendens til at dagdrømme og i de fleste timer i folkeskolen forsvandt jeg ofte ind i mine egne tanker og opbyggede små universer, derfor har jeg ligeledes også haft en stor kærlighed for at blive slugt ind i andres universer gennem filmmediet.

Til dagligt går jeg på filmlinjen på Aarhus Hf og VUC har sideløbende nogle filmprojekter kørende med mine venner. Nogle af mine yndlingsinstruktører er Coen-brødrene, jeg holder meget af deres finurlige tilgang til at opbygge karakterer og universer og for mig er deres film virkelige fantastiske at gense, da jeg næsten altid har det med at finde nye små, sjove detaljer jeg aldrig havde lagt mærke til før.

Den bedste filmoplevelse jeg umiddelbart kan komme i tanke om var da jeg på et efterskoleværelse for første gang så Richard Linklaters “Dazed and Confused” sammen med en flok af mine gode venner.

Seneste

Poter Af Stål

Hvem sagde at en fornøjelig og let fordøjelig animationsfilm, ikke kan handle om race-diskrimination?
Poter Af Stål er inspireret af Sheriffen Skyder På Det Hele og minder til dels om Karate Kid. Og så er det en ret så underholdende sag.
René Buchtrup anmelder den HER:

Dream Scenario

Nicolai har denne gang anmeldt en film, der både omhandler en tilforladelig fyr der pludseligt dukker op i folks drømme og hvad der sker når stor berømmelse pludselig rammer én, der ikke er forberedt på det.

Dream Scenario er en film med mange facetter og sider til sig, udover at være en sorthumoristisk komedie og lige netop der for, er den enorm meget værd at opleve i biografen!

Pot Au-Feu

Pot au-Feu er en enormt veltilberedt film om to menneskers fælles passion for madlavning og hinanden, der tager sig tiden til at efterlade en subtil og behagelig eftersmag hos sin seer.

Drengen og Hejren

Nicolai har denne gang anmeldt den seneste film fra den japanske animé-mester, Hayao Miyazaki og han er bestemt tilbage på toppen!

Drengen og Hejren, er et smukt, poetisk og underholdende eventyr, med en enorm visuel skønhed og et virkelig filosofisk og poetisk eventyr, af den slags som Miyazaki, kun kan lave dem.

Den Grænseløse

Den Grænseløse er ikke én af de bedste Afdeling Q-film. Men det er alligevel en bundsolid og spændende krimi som er langt mere vellykket end Marco Effekten.
René Buchtrup anmelder.

Poor Things

Nicolai har denne gang anmeldt en fascinerende, unik, smuk, underholdende og vanvittig morsom film om hvad det vil sige at være menneske.

Dette er blot noget af det som Yorgos Lanthimos’ film, Poor Things, handler om, men den er dog så stor et filmisk festfyrværkeri, at man nærmest er nødt til at opleve den på et stort lærred.

Christian Bales Fem Bedste Roller

Christian Bale fylder 50 år tirsdag d. 30. januar og det skal da selvfølgelig fejres med en liste over hans bedste roller.
René Buchtrup giver sit bud på en TOP 5.