Running Scared

Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Instruktør: Wayne Kramer
År: 2006
Genre: Drama/Action
Filmen kan streames på: Amazon Prime, eller på DVD

Ved du hva’, Paul Walker, du bliver ikke Joe Pesci-cool af at tage så mange afskygninger af ordet fuck i din mund!
Jeg tror ikke engang Tarantino ville kunne få noget brugbart og substantielt ud af ham.
Jeg står ved ovenstående postulat, efter at have set Running Scared for anden gang.
Den er desværre fuldstændig spild af tid.
Desværre, fordi den har et stort potentiale, den har nogle fede præmisser kørende, men den formår slet ikke at indfri nogle af dem.
Så ja, skønne spildte kræfter!

Filmen har en rating på 7,3 på Imdb.com, og jeg havde en forventning om en actionfilm med en smule hjerne og indhold.
Plottet, hvor hovedpersonen skal skaffe sig af med en motherfucking-cocksucking-gun (ja sådan siger han altså…!), som selvfølgelig går ad helvede til, ligger lige til højrebenet. Smid en masse white trash, nogle ubehagelige pædofile, en led gangsterboss, hævnmotiver til højre og venstre, en masse meget udpenslet vold og altid gode Vera Farmiga ind i ligningen, og så har du faktisk en ganske habil film…eller hvad?
Nej vel?
Vera Farmiga er eneste lyspunkt i det her ærgerlige miskmask, der som en plørefuld elefant, skal navigere i en glasbutik. Hun er yderst troværdig som hævngerrig mor, og trofast hustru.
Tænk at man som instruktør ikke kan få noget brugbart ud af en klasseskuespiller som Chazz Palminteri?? Jeg undres, og forstår godt at han har været ude og sige, at det kun var kontrakten, der holdt ham på filmsettet!

Spild ikke din tid med den her film!

Lad desuden være med at se den, hvis du vil savle over Paul Walkers spændstige body – han går bare rundt i grimt tøj, og siger fuck hele tiden, og det er der altså ikke noget frækt over…

Running Scared får 2 ud af 6 hamre:
🔨🔨

Én til filmen, og én til Vera Farmiga, samt det faktum, at det kunne have været en fed film, hvis instruktøren havde heddet Tarantino eller Aronofsky!

Seneste

Where the Crawdads Sing

Dog skønt det er en thriller, fungerer Where the Crawdads sing, ikke rigtig som en thriller, men det er dog et ok ungdomsdrama, som smukt bæres af Daisy Edgar-Jones

Komiske scener fra film og TV

Hvad synes du er sjovt?
Hvad får dig til at knække sammen af grin?
Er du typen, der griner, når sidemanden slår en ordentlig brænder, får du en griner over almindelige menneskers hjemmevideoer, hvor de på komisk vis kommer galt afsted, finder du morskab i de groveste jokes, eller finder du fornøjelse i hverdagssituationer med et drys sort komik?
Humor er individuelt. Der er god humor, der er dårlig humor, men der er ikke noget der hedder: Det er ikke humor!!! Vi griner af forskellige ting.

Bodies Bodies Bodies

Nicolai har denne gang anmeldt Bodies Bodies Bodies, som er en gyserkomedie om en fest som går mere end almindeligt galt.
Den er virkelig mørk, den er kulsort humoristisk og en virkelig underholdende film, med lige dele gys og gode grin!

Chiaras Valg

Virkelig stærk italiensk film om familiedynamikker, der knager under mafiaens altomfavnende hænder.
Chiaras Valg fortæller ikke, hvad du skal mene. Den fortæller derimod en vigtig historie om et svært, men nødvendigt valg, og ligeledes hvor meget “magt” forældres valg har over deres børn.
Se den.

Running Scared

Jeg har forsøgt mig med en film, jeg ved førstevisning hadede af et godt hjerte.
Dette har desværre ikke ændret sig.
Det er en klichéfyldt stinker, der ikke er ældet med ynde!

Moulin Rouge!

Nicolai har denne gang anmeldt den moderne musical-klassiker, Moulin Rouge! som er vanvittig, storladent, excentrisk og et mesterværk af et festfyrværkeri.

Ugens Streaming Anbefaling: Black Bird

Taron Edgerton i rollen som den glatte, men gode Jimmy Keene, og Paul Walter Hauser i hans livs roller som den utilregnelige barnemorder, Larry Hall.
Miniserien Black Bird er en eminent must see-serie på Apple+