Running Scared

Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Instruktør: Wayne Kramer
År: 2006
Genre: Drama/Action
Filmen kan streames på: Amazon Prime, eller på DVD

Ved du hva’, Paul Walker, du bliver ikke Joe Pesci-cool af at tage så mange afskygninger af ordet fuck i din mund!
Jeg tror ikke engang Tarantino ville kunne få noget brugbart og substantielt ud af ham.
Jeg står ved ovenstående postulat, efter at have set Running Scared for anden gang.
Den er desværre fuldstændig spild af tid.
Desværre, fordi den har et stort potentiale, den har nogle fede præmisser kørende, men den formår slet ikke at indfri nogle af dem.
Så ja, skønne spildte kræfter!

Filmen har en rating på 7,3 på Imdb.com, og jeg havde en forventning om en actionfilm med en smule hjerne og indhold.
Plottet, hvor hovedpersonen skal skaffe sig af med en motherfucking-cocksucking-gun (ja sådan siger han altså…!), som selvfølgelig går ad helvede til, ligger lige til højrebenet. Smid en masse white trash, nogle ubehagelige pædofile, en led gangsterboss, hævnmotiver til højre og venstre, en masse meget udpenslet vold og altid gode Vera Farmiga ind i ligningen, og så har du faktisk en ganske habil film…eller hvad?
Nej vel?
Vera Farmiga er eneste lyspunkt i det her ærgerlige miskmask, der som en plørefuld elefant, skal navigere i en glasbutik. Hun er yderst troværdig som hævngerrig mor, og trofast hustru.
Tænk at man som instruktør ikke kan få noget brugbart ud af en klasseskuespiller som Chazz Palminteri?? Jeg undres, og forstår godt at han har været ude og sige, at det kun var kontrakten, der holdt ham på filmsettet!

Spild ikke din tid med den her film!

Lad desuden være med at se den, hvis du vil savle over Paul Walkers spændstige body – han går bare rundt i grimt tøj, og siger fuck hele tiden, og det er der altså ikke noget frækt over…

Running Scared får 2 ud af 6 hamre:
🔨🔨

Én til filmen, og én til Vera Farmiga, samt det faktum, at det kunne have været en fed film, hvis instruktøren havde heddet Tarantino eller Aronofsky!

Seneste

De 8 Bjerge

“De 8 Bjerge” var virkelig en film, der formåede at trække mig følelsesmæssigt med ind på en måde, som jeg sjældent synes jeg oplever i moderne filmkuns

Christoffer anbefaler film om alderdom

Det skyldes altså ikke, at jeg for et par uger siden fyldte 30, og nu tror jeg har set døden i øjnene, at jeg har besluttet mig for at skrive denne lille liste om film om alderdommen

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Nicolai har denne gang anmeldt en ungdomsfilm om hvad det vil sige at træde ind i de voksnes rækker som ung jøde og hvor svært det kan være, når man har problemer med sin bedste veninde.

Liar Liar

Nicolai har denne gang anmeldt en af Jim Carreys gamle klassikere, i form af Liar Liar og helt uden at lyve kan det nævnes, at selvom der er enkelte scener som måske ikke holder perfekt ved gensyn, så er der dog tale om en herlig komedie, med Jim Carrey for fuld hammer