Running Scared

Andreas Nørgaard

Andreas Nørgaard

Instruktør: Wayne Kramer
År: 2006
Genre: Drama/Action
Filmen kan streames på: Amazon Prime, eller på DVD

Ved du hva’, Paul Walker, du bliver ikke Joe Pesci-cool af at tage så mange afskygninger af ordet fuck i din mund!
Jeg tror ikke engang Tarantino ville kunne få noget brugbart og substantielt ud af ham.
Jeg står ved ovenstående postulat, efter at have set Running Scared for anden gang.
Den er desværre fuldstændig spild af tid.
Desværre, fordi den har et stort potentiale, den har nogle fede præmisser kørende, men den formår slet ikke at indfri nogle af dem.
Så ja, skønne spildte kræfter!

Filmen har en rating på 7,3 på Imdb.com, og jeg havde en forventning om en actionfilm med en smule hjerne og indhold.
Plottet, hvor hovedpersonen skal skaffe sig af med en motherfucking-cocksucking-gun (ja sådan siger han altså…!), som selvfølgelig går ad helvede til, ligger lige til højrebenet. Smid en masse white trash, nogle ubehagelige pædofile, en led gangsterboss, hævnmotiver til højre og venstre, en masse meget udpenslet vold og altid gode Vera Farmiga ind i ligningen, og så har du faktisk en ganske habil film…eller hvad?
Nej vel?
Vera Farmiga er eneste lyspunkt i det her ærgerlige miskmask, der som en plørefuld elefant, skal navigere i en glasbutik. Hun er yderst troværdig som hævngerrig mor, og trofast hustru.
Tænk at man som instruktør ikke kan få noget brugbart ud af en klasseskuespiller som Chazz Palminteri?? Jeg undres, og forstår godt at han har været ude og sige, at det kun var kontrakten, der holdt ham på filmsettet!

Spild ikke din tid med den her film!

Lad desuden være med at se den, hvis du vil savle over Paul Walkers spændstige body – han går bare rundt i grimt tøj, og siger fuck hele tiden, og det er der altså ikke noget frækt over…

Running Scared får 2 ud af 6 hamre:
🔨🔨

Én til filmen, og én til Vera Farmiga, samt det faktum, at det kunne have været en fed film, hvis instruktøren havde heddet Tarantino eller Aronofsky!

Seneste

Wannsee-konferencen

Uhyggelig og meget stærk film om et kapitel i historien, som menneskeheden bør skamme sig over. Mennesker bliver reduceret til tal på et stykke papir, og skæbner regnet for ingenting.

Babylon

Nicolai har denne gang anmeldt og set et brag af en Hollywood-storfilm om 20’ernes Hollywood og hvad der skete, da stumfilm ændrede sig til talefilm.
Det er stort, det er vildt, der er morsomt, det er hjerteskærende, ja faktisk hele pakken og noget man bare MÅ se og opleve i en biograf!

The Banshees of Inisherin

Uden de helt store armbevægelser, formår lille, irsk film, om to gamle venner, at gøre stærkt indtryk. Colin Farrell er enestående som den rare, men kedelige Pádraic, som ikke kan forstå, hvorfor hans livsgamle ven har vendt ham ryggen. The Banshees of Inisherin er en fremragende filmoplevelse, og René Buchtrup anmelder den her…

Fukssvansen

Skæv og langt ude dansk komedie, der både er hamrende sjov, men desværre også meget undervurderet og overset.
Vi slår hermed et slag for endnu en dansk komedie, der har fortjent meget mere opmærksomhed end tilfældet er.

Underwater

Nicolai har denne gang anmeldt en undervandsgyser, som skønt et højt tempo og fint med spænding, dog også har mange gyser-klichéer og ikke meget originalitet.

Gode actionfilm med rating under 6,0 på IMDB

Rating på IMDB? A’ hva?! Hvis du heller ikke aner hvad der menes her, så kan du blive klogere på hvad en god rating er, og måske blive introduceret til en actionfilm eller to, du ikke vidste eksisterede…