Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser

Karla Barsøe Schophuus

Karla Barsøe Schophuus

Originaltitel: Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald. Instruktør: David Yates. År: 2018. Genre: Fantasy, Eventyr. Kan streames på bl.a. Blockbuster.

Efter at have set den første film i serien, kunne jeg næsten ikke vente med at komme i gang med toeren. Efter slutningen af den første Fantastiske Skabninger-film, var jeg meget spændt på at se hvordan de ville fortsætte historien. Jeg var ret chokeret, fordi det føltes som om der var sket en masse nyt, men jeg synes filmen fik forklaret det hele ret godt. 

Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser følger Newt Scamander, som er blevet sendt af Dumbledore for at finde Credence, der på mystisk vis overlevede efter hændelserne i den første film og som nu leder efter sin familie. Newt skal finde Credence inden Grindelwald gør. I mellemtiden er Grindelwald i gang med at samle en hær af hekse og troldmænd og få dem til at tro at han vil det bedste for den magiske verden. Men i virkeligheden er det det modsatte han vil. For at finde Credence må Newt få hjælp af sin gamle ven Jacob der leder efter Queenie.

Èn af de ting jeg rigtig godt kan lide ved filmen de nye karakterer vi møder, blandt andet Newts storebror, Theseus Scamander (Callum Turner) som arbejder for ministeriet. Leta Lestrange (Zoe Kravitz), som vi tidligere har hørt Newt tale om og selvfølgelig den unge version af Albus Dumbledore (Jude Law) 

En anden ting er alle de forskellige magiske skabninger, som jeg synes er rigtig godt lavet og fundet på. Det er kort sagt imponerende.

I filmen får man Newts hjem at se og dét sted, hvor han tager sig af de magiske væsener, når han altså ikke bruger sin kuffert. Et af de steder jeg bedst kan lide fra filmen er det lille tilbageblik, hvor Leta Lestrange fortæller hvordan hun, uden at vide det, dræbte sin halvbror Corvus Lestrange. Det er også på dette tidspunkt at man finder ud af hvad Credence rigtige navn er og efter den oplysning glæder jeg mig virkelig til at se hvad der sker i den tredje film. 

Jeg glæder mig rigtig meget til film nummer tre i serien, fordi Grindelwalds Forbrydelser ender med en cliffhanger. Så jeg er spændt på at se hvordan historien folder sig ud, især fordi man ved hvordan den magiske verden ser ud 70 år senere, når Harry Potter tager plads. Jeg glæder mig også til at se hvordan den nye skuespiller vil overtage rollen som Grindelwald, simpelthen fordi jeg synes at Johnny Depp gør det så godt i rollen.

Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser får 5/6 hamre:

🔨 🔨 🔨 🔨 🔨

Seneste

Poter Af Stål

Hvem sagde at en fornøjelig og let fordøjelig animationsfilm, ikke kan handle om race-diskrimination?
Poter Af Stål er inspireret af Sheriffen Skyder På Det Hele og minder til dels om Karate Kid. Og så er det en ret så underholdende sag.
René Buchtrup anmelder den HER:

Dream Scenario

Nicolai har denne gang anmeldt en film, der både omhandler en tilforladelig fyr der pludseligt dukker op i folks drømme og hvad der sker når stor berømmelse pludselig rammer én, der ikke er forberedt på det.

Dream Scenario er en film med mange facetter og sider til sig, udover at være en sorthumoristisk komedie og lige netop der for, er den enorm meget værd at opleve i biografen!

Pot Au-Feu

Pot au-Feu er en enormt veltilberedt film om to menneskers fælles passion for madlavning og hinanden, der tager sig tiden til at efterlade en subtil og behagelig eftersmag hos sin seer.

Drengen og Hejren

Nicolai har denne gang anmeldt den seneste film fra den japanske animé-mester, Hayao Miyazaki og han er bestemt tilbage på toppen!

Drengen og Hejren, er et smukt, poetisk og underholdende eventyr, med en enorm visuel skønhed og et virkelig filosofisk og poetisk eventyr, af den slags som Miyazaki, kun kan lave dem.

Den Grænseløse

Den Grænseløse er ikke én af de bedste Afdeling Q-film. Men det er alligevel en bundsolid og spændende krimi som er langt mere vellykket end Marco Effekten.
René Buchtrup anmelder.

Poor Things

Nicolai har denne gang anmeldt en fascinerende, unik, smuk, underholdende og vanvittig morsom film om hvad det vil sige at være menneske.

Dette er blot noget af det som Yorgos Lanthimos’ film, Poor Things, handler om, men den er dog så stor et filmisk festfyrværkeri, at man nærmest er nødt til at opleve den på et stort lærred.

Christian Bales Fem Bedste Roller

Christian Bale fylder 50 år tirsdag d. 30. januar og det skal da selvfølgelig fejres med en liste over hans bedste roller.
René Buchtrup giver sit bud på en TOP 5.