Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser

Karla Barsøe Schophuus

Karla Barsøe Schophuus

Originaltitel: Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald. Instruktør: David Yates. År: 2018. Genre: Fantasy, Eventyr. Kan streames på bl.a. Blockbuster.

Efter at have set den første film i serien, kunne jeg næsten ikke vente med at komme i gang med toeren. Efter slutningen af den første Fantastiske Skabninger-film, var jeg meget spændt på at se hvordan de ville fortsætte historien. Jeg var ret chokeret, fordi det føltes som om der var sket en masse nyt, men jeg synes filmen fik forklaret det hele ret godt. 

Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser følger Newt Scamander, som er blevet sendt af Dumbledore for at finde Credence, der på mystisk vis overlevede efter hændelserne i den første film og som nu leder efter sin familie. Newt skal finde Credence inden Grindelwald gør. I mellemtiden er Grindelwald i gang med at samle en hær af hekse og troldmænd og få dem til at tro at han vil det bedste for den magiske verden. Men i virkeligheden er det det modsatte han vil. For at finde Credence må Newt få hjælp af sin gamle ven Jacob der leder efter Queenie.

Èn af de ting jeg rigtig godt kan lide ved filmen de nye karakterer vi møder, blandt andet Newts storebror, Theseus Scamander (Callum Turner) som arbejder for ministeriet. Leta Lestrange (Zoe Kravitz), som vi tidligere har hørt Newt tale om og selvfølgelig den unge version af Albus Dumbledore (Jude Law) 

En anden ting er alle de forskellige magiske skabninger, som jeg synes er rigtig godt lavet og fundet på. Det er kort sagt imponerende.

I filmen får man Newts hjem at se og dét sted, hvor han tager sig af de magiske væsener, når han altså ikke bruger sin kuffert. Et af de steder jeg bedst kan lide fra filmen er det lille tilbageblik, hvor Leta Lestrange fortæller hvordan hun, uden at vide det, dræbte sin halvbror Corvus Lestrange. Det er også på dette tidspunkt at man finder ud af hvad Credence rigtige navn er og efter den oplysning glæder jeg mig virkelig til at se hvad der sker i den tredje film. 

Jeg glæder mig rigtig meget til film nummer tre i serien, fordi Grindelwalds Forbrydelser ender med en cliffhanger. Så jeg er spændt på at se hvordan historien folder sig ud, især fordi man ved hvordan den magiske verden ser ud 70 år senere, når Harry Potter tager plads. Jeg glæder mig også til at se hvordan den nye skuespiller vil overtage rollen som Grindelwald, simpelthen fordi jeg synes at Johnny Depp gør det så godt i rollen.

Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser får 5/6 hamre:

🔨 🔨 🔨 🔨 🔨

Seneste

Sandra Bullocks 5 Bedste Roller

Er hun én af sin generations dygtigste skuespillerinder? Næh, slet ikke. Men hun kan sgu noget alligevel, hende Sandra Bullock.

Space Jam: A New Legacy

Praktikanten Karla har denne gang kastet sig ud i fortsættelsen til Space Jam, hvor LeBron James har taget over efter Michael Jordan.

Jungle Cruise

Nicolai har denne gang anmeldt Disney-filmen Jungle Cruise på Blu-ray og skønt det ikke er nogen kommende nyklassiker, så er det dog en ganske underholdende tur på Amazonfloden.

Und Morgen Die Ganze Welt

Nyt tysk drama om retfærdiggørelsen, eller mangel på samme, af politisk motiveret vold.
Filmen fejler totalt i sit forsøg på at skildre kampen og ender desværre som en ensidig monolog. Instruktørens eget politiske ståsted bliver desværre det altoverskyggende midtpunkt, og det dræber nuancerne.

Free Guy

Mere sød end egentlig sjov. Free Guy på blu-ray, med Ryan Reynolds i front, er god og uforpligtende underholdning, som charmerer sig ind på sit publikum.

No Time To Die

Nicolai har denne gang anmeldt den yderst imødesete James Bond-film “No Time To Die” og hans anmeldelse vidner om, at der afgjort er tale om en af de bedste Bond-film hidtil og en værdig afslutning på Daniel Craigs James Bond.

Nowhere Special

Nowhere Special er en smuk og vedkommende film, der rammer følelsespaletten lige tilpas. Den bliver på intet tidspunkt klæg og sovset ind i unødvendige følelsesudbrud.
Den holder sig elegant til den barske og rørende historie.
Skuespillere og instruktør får stående applaus herfra.

Spectre

Nicolai har denne gang anmeldt Bond-filmen, der kommer før No Time To Die, og selvom den måske ikke er helt i top af Bond-film, så er den stadigvæk bedre end dens rygte og på alle måder en god omgang Bond-underholdning