Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser

Karla Barsøe Schophuus

Karla Barsøe Schophuus

Originaltitel: Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald. Instruktør: David Yates. År: 2018. Genre: Fantasy, Eventyr. Kan streames på bl.a. Blockbuster.

Efter at have set den første film i serien, kunne jeg næsten ikke vente med at komme i gang med toeren. Efter slutningen af den første Fantastiske Skabninger-film, var jeg meget spændt på at se hvordan de ville fortsætte historien. Jeg var ret chokeret, fordi det føltes som om der var sket en masse nyt, men jeg synes filmen fik forklaret det hele ret godt. 

Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser følger Newt Scamander, som er blevet sendt af Dumbledore for at finde Credence, der på mystisk vis overlevede efter hændelserne i den første film og som nu leder efter sin familie. Newt skal finde Credence inden Grindelwald gør. I mellemtiden er Grindelwald i gang med at samle en hær af hekse og troldmænd og få dem til at tro at han vil det bedste for den magiske verden. Men i virkeligheden er det det modsatte han vil. For at finde Credence må Newt få hjælp af sin gamle ven Jacob der leder efter Queenie.

Èn af de ting jeg rigtig godt kan lide ved filmen de nye karakterer vi møder, blandt andet Newts storebror, Theseus Scamander (Callum Turner) som arbejder for ministeriet. Leta Lestrange (Zoe Kravitz), som vi tidligere har hørt Newt tale om og selvfølgelig den unge version af Albus Dumbledore (Jude Law) 

En anden ting er alle de forskellige magiske skabninger, som jeg synes er rigtig godt lavet og fundet på. Det er kort sagt imponerende.

I filmen får man Newts hjem at se og dét sted, hvor han tager sig af de magiske væsener, når han altså ikke bruger sin kuffert. Et af de steder jeg bedst kan lide fra filmen er det lille tilbageblik, hvor Leta Lestrange fortæller hvordan hun, uden at vide det, dræbte sin halvbror Corvus Lestrange. Det er også på dette tidspunkt at man finder ud af hvad Credence rigtige navn er og efter den oplysning glæder jeg mig virkelig til at se hvad der sker i den tredje film. 

Jeg glæder mig rigtig meget til film nummer tre i serien, fordi Grindelwalds Forbrydelser ender med en cliffhanger. Så jeg er spændt på at se hvordan historien folder sig ud, især fordi man ved hvordan den magiske verden ser ud 70 år senere, når Harry Potter tager plads. Jeg glæder mig også til at se hvordan den nye skuespiller vil overtage rollen som Grindelwald, simpelthen fordi jeg synes at Johnny Depp gør det så godt i rollen.

Fantastiske Skabninger: Grindelwalds Forbrydelser får 5/6 hamre:

🔨 🔨 🔨 🔨 🔨

Seneste

Violent Night

Julemanden er fordrukken og brækker sig ud over kanen, men redder dagen i John Wick-stil.
Lyder det som en julefilm for dig? Fedt! For her anmelder René Buchtrup “Violent Night” med David Harbour i hovedrollen…

Black Panther: Wakanda Forever

Hvis du også synes den første Black Panther-film var lidt fesen, så frygt ej,- Black Panther: Wakanda Forever er en modig og helstøbt filmoplevelse, der virker tiltrængt i det efterhånden malkede Marvel-univers.

Komiske scener fra film og TV – Volume 2

Her er en ny omgang komiske og groteske scener fra film og TV. Nogle hører en tid til – før krænkelsesparatheden satte mange ting skakmat, mens andre bare er tidløs humor.

Du kan grine af det hele, det er dog fællestrækket – ja altså såfremt du synes det er sjovt?

Blinkende Lygter

Nicolai har denne gang anmeldt en af de mest populære danske film gennem de sidste pr. årtier og der er bestemt intet der tyder på at Blinkende Lygter, ikke skulle holde ved et gensyn i dag.

Black Adam

Hvem sagde superfæl film? Den nye, dumme actionbasker, Black Adam, burde aldrig været udgivet og er kandidat til Årets Værste Film!

Joy

Nicolai har denne gang anmeldt en delvist sandfærdig og ret vild fortælling om kvinden bag den selvvridende moppe, i filmen Joy som både er dybt inspirerende, opløftende og virkelig underholdende