Ugens Streaming Anbefaling: The Sinner sæson 4

Harry Ambrose er tilbage. Han var ellers pensioneret, men da en ung kvinde kaster sig ud fra en klippe, kan han ikke lade være med at blande sig i politiets efterforskning af sagen.

René anbefaler fjerde, og sidste sæson af krimi-serien, The Sinner, med den storspillende Bill Pullman i hovedrollen. Alle fire sæsoner af serien kan streames på Netflix nu.

Lydklippet er fra radioprogrammet “Allan Om Eftermiddagen” tirsdag d. 10. januar 2023

Anmeldelser

Ugens Streaming Anbefaling: The English

Brug for en serie-anbefaling? Den er på kun 6 afsnit én af bejlerne til Årets Serie 2022 og den har altid seværdige Emily Blunt i hovedrollen. René får sig her en lille snak om westernserien, The English, med Allan fra GoFM.

Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

Nitram handler om et skoleskyderi i Tasmanien i 1996. Den er grum og ubehagelig. Men den er alle 112 minutter værd at se alligevel.

Ugens Streaming Anbefaling: Playground

Gør dig selv en tjeneste og se den nye, belgiske film, Playground. René lover ikke blot Allan fra radioen, men også alle andre, at der er stof til eftertanke og rigeligt at snakke om bagefter…

Ugens Streaming Anbefaling: Black Bird

Taron Edgerton i rollen som den glatte, men gode Jimmy Keene, og Paul Walter Hauser i hans livs roller som den utilregnelige barnemorder, Larry Hall.
Miniserien Black Bird er en eminent must see-serie på Apple+