Ugens Streaming Anbefaling: Synchronic

Har du for en anderledes filmoplevelse? Måske én af dem, som blander flere forskellige genrer sammen? Så er den streaming aktuelle film, Synchronic, med Anthony Mackie (The Falcon fra Marvel-filmene) og Jamie Dornan (ja, han den frække hankat fra Fifty Shades-filmene) et rigtig god bud. Den er både sci-fi, thriller, drama og en lille snert af gys.

Og så er den – vigtigst af alt – super spændende…

Klippet er fra radioprogrammet “Allan Om Eftermiddagen” på Radio GoFM d. 8. april 2021.

Anmeldelser

Ugens Streaming Anbealing: Palm Spring på Viaplay

“Jeg har fuldstændig tabt sutten”.
Allan er helt væk, da René spørger ind til klassikeren, Groundhog Day, som minder meget om den nye film på Viaplay, Palm Springs, som er Ugens Anbefaling.

Ugens Streaming Anbefaling: Army Of The Dead

René snakker med Radiovært Allan om zombier i Vegas, i Netflix-filmen Army Of The Dead, som er Zach Snyder’s tilbagevenden til zombiegenren siden debuten i 04′. Hør med her!

Ugens Streaming Anbefaling: Synchronic

Allan gider ikke serier, så han bliver rigtig glad for at René anbefaler en ny streaming film for ham i stedet. Denne gang én med ham fra Marvel-filmene, og så ham dér fra Fifty Shades…

Ugens Streaming Anbefaling: Cobra Kai

QUIET! Sensei Lawrence bli’r pissed off hvis ikke du lytter med, når René anbefaler Cobra Kai i æteren. Alle sæsoner kan streames på Netflix!