Ugens Streaming Anbefaling: Stranger Things – sæson 4

Stakkels Allan bli’r drillet af René, som mener han har sovet under en sten: han har nemlig aldrig set et eneste afsnit af Stranger Things 😳😬🤪😜

Men til alle dem der hungrer efter monstre, 80’er-nostalgi og action, så er 4. sæson af hitserien endelig landet på Netflix. Elleven og alle vennerne fra Hawkins er tilbage med 7 afsnit. De sidste to afsnit af sæsonen lander på streamingtjenesten d. 1. juli.

Lydklippet er fra radioprogrammet “Allan Om Eftermiddagen” tirsdag d. 31. maj 2022

Anmeldelser

Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

Nitram handler om et skoleskyderi i Tasmanien i 1996. Den er grum og ubehagelig. Men den er alle 112 minutter værd at se alligevel.

Ugens Streaming Anbefaling: Playground

Gør dig selv en tjeneste og se den nye, belgiske film, Playground. René lover ikke blot Allan fra radioen, men også alle andre, at der er stof til eftertanke og rigeligt at snakke om bagefter…

Ugens Streaming Anbefaling: Black Bird

Taron Edgerton i rollen som den glatte, men gode Jimmy Keene, og Paul Walter Hauser i hans livs roller som den utilregnelige barnemorder, Larry Hall.
Miniserien Black Bird er en eminent must see-serie på Apple+

Ugens Streaming Anbefaling: Elvis

Nåede du ikke at se den musikalske og sprudlende film om Elvis i biografen? Frygt ej, Baz Luhrmanns nye storværk kan nu streames i hjemmebiografen.
René anbefaler den, bl.a. på grund af hovedrollen Austin Butler, som gør det fremragende som den ikoniske entertainer.