Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

©Another World Entertainment

Nitram er en ubehagelig oplevelse fra start til slut. Som en bilulykke i slow motion man ikke kan tage øjnene fra. Baseret på virkelige hændelser om en ung og forvirret mand på ø’en, Tasmanien, der ender som en skoleskyder med mange liv på samvittigheden.

René fortæller om den intense og nervepirrende film, som tør fortælle om ondskab på en anden måde end man måske er vant til.

Lydklippet er fra radioprogrammet “Allan Om Eftermiddagen” tirsdag d. 2 nov 2022

Anmeldelser

Ugens Streaming Anbefaling: The English

Brug for en serie-anbefaling? Den er på kun 6 afsnit én af bejlerne til Årets Serie 2022 og den har altid seværdige Emily Blunt i hovedrollen. René får sig her en lille snak om westernserien, The English, med Allan fra GoFM.

Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

Nitram handler om et skoleskyderi i Tasmanien i 1996. Den er grum og ubehagelig. Men den er alle 112 minutter værd at se alligevel.

Ugens Streaming Anbefaling: Playground

Gør dig selv en tjeneste og se den nye, belgiske film, Playground. René lover ikke blot Allan fra radioen, men også alle andre, at der er stof til eftertanke og rigeligt at snakke om bagefter…

Ugens Streaming Anbefaling: Black Bird

Taron Edgerton i rollen som den glatte, men gode Jimmy Keene, og Paul Walter Hauser i hans livs roller som den utilregnelige barnemorder, Larry Hall.
Miniserien Black Bird er en eminent must see-serie på Apple+