Ugens Streaming Anbefaling: Nissen Flytter Altid Med

Pyrus blev for 61-årige Jan Linnebjerg en gave, men samtidig også en forbandelse. Alle vidste pludselig hvem han var, men snart kunne han ikke bruges til andet end at spille Nisse på tv.

Dokumentaren er et rørende og hudløst ærligt portræt af en kæmpende mand, der siger farvel til Alle Tiders Nisse. René anbefaler Allan at se serien i to dele, der nu kan streames på Tv2 Play.

Lydklippet er fra radioprogrammet “Allan Om Eftermiddagen” d. 15. november på Radio GoFm

Anmeldelser

Ugens Streaming Anbefaling: The English

Brug for en serie-anbefaling? Den er på kun 6 afsnit én af bejlerne til Årets Serie 2022 og den har altid seværdige Emily Blunt i hovedrollen. René får sig her en lille snak om westernserien, The English, med Allan fra GoFM.

Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

Nitram handler om et skoleskyderi i Tasmanien i 1996. Den er grum og ubehagelig. Men den er alle 112 minutter værd at se alligevel.

Ugens Streaming Anbefaling: Playground

Gør dig selv en tjeneste og se den nye, belgiske film, Playground. René lover ikke blot Allan fra radioen, men også alle andre, at der er stof til eftertanke og rigeligt at snakke om bagefter…

Ugens Streaming Anbefaling: Black Bird

Taron Edgerton i rollen som den glatte, men gode Jimmy Keene, og Paul Walter Hauser i hans livs roller som den utilregnelige barnemorder, Larry Hall.
Miniserien Black Bird er en eminent must see-serie på Apple+