Ugens Streaming Anbefaling – én af 2021’s største filmoplevelser

Allan har måske ikke hørt om den, men det western-dramaet, The Power Of The Dog, med Benedict Cumberbatch, er i følge René, måske årets film. Også selvom den muligvis kan virke en smule prætentiøs.

Den entusiastiske filmmand bliver slemt skuffet hvis filmen ikke bliver nomineret til en masse Oscars, og hvis ikke Cumberbatch vinder én for Bedste Mandlige Hovedrolle!

Radioindslaget er fra radioprogrammet “Allan Om Eftermiddagen” tirsdag d. 14. dec 2021.

Anmeldelser

Ugens Streaming Anbealing: Palm Spring på Viaplay

“Jeg har fuldstændig tabt sutten”.
Allan er helt væk, da René spørger ind til klassikeren, Groundhog Day, som minder meget om den nye film på Viaplay, Palm Springs, som er Ugens Anbefaling.

Ugens Streaming Anbefaling: Army Of The Dead

René snakker med Radiovært Allan om zombier i Vegas, i Netflix-filmen Army Of The Dead, som er Zach Snyder’s tilbagevenden til zombiegenren siden debuten i 04′. Hør med her!

Ugens Streaming Anbefaling: Synchronic

Allan gider ikke serier, så han bliver rigtig glad for at René anbefaler en ny streaming film for ham i stedet. Denne gang én med ham fra Marvel-filmene, og så ham dér fra Fifty Shades…

Ugens Streaming Anbefaling: Cobra Kai

QUIET! Sensei Lawrence bli’r pissed off hvis ikke du lytter med, når René anbefaler Cobra Kai i æteren. Alle sæsoner kan streames på Netflix!