Ugens Streaming Anbefaling: Elvis

©Warner Bros

Har du ikke haft tid til at se den nye Elvis-film i biografen endnu?

Bare rolig, den er nemlig allerede landet på streaming. Den kan bl.a. købes på Blockbuster, og streames fra HBO Max fra d. 2. september 2022.

Radioindslaget er fra programmet “Allan Om Eftermiddagen” d. 23. august, 2022.

Ugens streaming anbefaling er en musikalsk fornøjelse, fra start til slut, med den storspillende Austin Butler i titelrollen og ikke mindst, Tom Hanks, i rollen som han snu manager, Oberst Tom Parker.

Anmeldelser

Ugens Streaming Anbefaling: The English

Brug for en serie-anbefaling? Den er på kun 6 afsnit én af bejlerne til Årets Serie 2022 og den har altid seværdige Emily Blunt i hovedrollen. René får sig her en lille snak om westernserien, The English, med Allan fra GoFM.

Ugens Streaming Anbefaling: Nitram

Nitram handler om et skoleskyderi i Tasmanien i 1996. Den er grum og ubehagelig. Men den er alle 112 minutter værd at se alligevel.

Ugens Streaming Anbefaling: Playground

Gør dig selv en tjeneste og se den nye, belgiske film, Playground. René lover ikke blot Allan fra radioen, men også alle andre, at der er stof til eftertanke og rigeligt at snakke om bagefter…

Ugens Streaming Anbefaling: Black Bird

Taron Edgerton i rollen som den glatte, men gode Jimmy Keene, og Paul Walter Hauser i hans livs roller som den utilregnelige barnemorder, Larry Hall.
Miniserien Black Bird er en eminent must see-serie på Apple+