Anmeldelser (Blu-ray/DVD)

Spice World

Spice World fik ikke gode anmeldelser i sin tid, men alligevel er der tale om en exceptionelt charmerende og drøn underholdende, som meget nemt kan skabe godt humør, hvis man bare er lidt glad for Spice Girls.

Stop Making Sense

Nicolai har denne gang anmeldt den ultimative filmiske beskrivelse af hvad livemusik er og hvad livemusik skal være, når det er allerbedst.

Dette vises lige netop i Talking Heads legendariske koncertfilm, Stop Making Sense.

Running Scared

Jeg har forsøgt mig med en film, jeg ved førstevisning hadede af et godt hjerte.
Dette har desværre ikke ændret sig.
Det er en klichéfyldt stinker, der ikke er ældet med ynde!

Nightmare Alley

Her i Nightmare Alley er han gået full blown noir, og det er blevet til en på mange måder mesterlig film, der dog også har sine mangler hist og her.

West Side Story

Nicolai har denne gang anmeldt Steven Spielbergs nye version af West Side Story, på Blu-Ray.

Selvom den måske ikke er lige så god som originalen fra 1961, så er der dog stadigvæk tale om en virkelig fremragende og smuk nyfortolkning af den gigantiske musical-klassiker.

The King’s Man

Vaughn tør gå andre veje med den tredje Kingsman-film, men alligevel føles projektet ikke helstøbt, og i sidste ende savner man bare hans famøse fanden i voldske tegneserievold på skærmen.

Encanto

Karla har anmeldt den blu-ray-aktuelle Disney-film, som får store roser for animationsstilen, sangene og for at være en smule anderledes.

The Eternals

Alt skriger på diversitet i storladen og dvælende superhelteepos, som gør tingene en smule anderledes, end vi er så vant til.

The Last Duel

Det skriger til himlen på #Meetoo, grimt svenskergarn og arme riddere, i Ridley Scotts seneste epos af en “knights tale”. Et nuanceret og velspillet drama og én af de bedste filmoplevelser fra 2021.

Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings

Den seneste MCU-film til hjemmebiografen, kan bryste sig af at være én af de bedste! Der er dømt æstetik som klassikeren Tiger I Spring og så byder den på én af de bedste og mest nuancerede filmskurke.
Shang-Chi er en stor anbefaling herfra!