Anmeldelser (Biografen)

DRUK

Thomas Vinterberg har lavet en kommende klassiker.
Han spider et stykke ægte “Danmarkshistorie” i fuldemandseposset Druk.

Antebellum

Hvis man kan tåle udpenslede budskaber, pakket ind i en lækkert udført og visuelt fremragende horror-thriller, vil jeg klart anbefale Antebellum. Den skriver sig måske ikke ind i filmhistorien (som nyklassikerne Get Out og Hereditary), men mindre kan også gøre det.

The King Of Staten Island

Lige dele seriøsitet og sort humor, blandet sammen i en klassisk Judd Apatow-fortælling, om et sølle mandeskvat i krise.

Til Sama

En ægte horrorfilm af en dokumentar. Men den er samtidig fuld af liv og håb. En fantastisk bedrift af holdet bag mesterlige “Til Sama”.

Tenet

Når Christopher Nolan er klar med en ny spillefilm, står pøblen og kritikere klar, som tørstige unge mennesker en fredag aften i byen.

Mad Max: Fury Road

Adrenalinpumpende amokløb i en postapokalyptisk fremtid.
Mad Max: Fury Road bliver ved med at imponere. Et stort mesterværk i filmhistorien.

Vores Mand I Amerika

Vellykket modstandsfilm om en diplomat der gik imod sin egen regering, og endte som en helteskikkelse i dansk historie.

Train To Busan 2: Peninsula

Peninsula føles støvsuget for gode ideer og påfund, indeholder et hav af karikerede personskildringer og med masser af halvsløje actionscener.

Unhinged

Russell Crowe er alle pengene værd som roadrage-galning, i den dejligt urealitiske og underholdende spændingsfilm, Unhinged.

Little Joe

Æstetisk, sanselig, distancerende, paranoid og intens plantethriller fucker med din hjerne. Little Joe er kort sagt helt sin egen.