Anmeldelser (Biografen)

Andra Akten

Nicolai har denne gang anmeldt en film om 2 ældre mennesker der ved et tilfælde møder hinanden og hjælper hinanden til både at komme tilbage på benene og videre i livet.

Andra Akten er ikke helt perfekt, men dog meget tæt på og overordnet et virkelig hjertevarmt og kærligt drama, som i den grad er en biografoplevelse værdig.

Gran Turismo

Det lugter langt væk af product placement, men i følge René Buchtrup er Gran Turismo alligevel bare fed bilræs-action og en rørende underdog-fortælling. Og så er den baseret på en virkelig historie.

God Is A Bullet

Nikolaj Coster-Waldau spiller kedelig politimand, der forvandles til badass-gunman, fyldt med tatoveringer, på rekordtid. Det lyder dejligt dumt, men er bare… dumt.
God Is A Bullet lugter af ligegyldig b-films-produktion, og savner sjæl og passion.
Filmen kan ses i de danske biografer og streames via en VPN-forbindelse i en uncut-version.

Barbie

Nicolai har denne gang anmeldt et af årets helt store underholdningsfilm, som så er filmen om Barbie-dukken og Barbie-brandet.

Men det er samtidig også en film om meget mere end bare dette og er grundlæggende en helt perfekt underholdningsfilm med meget stof til eftertanke.

Oppenheimer

Oppenheimer er én af dette års stærkeste filmoplevelser, som står tilbage som en tankevækkende og rørende portrætfilm.
Christopher Nolan træder i karakter som instruktør og viser hvordan man laver et eminent drama med psykologisk dybde.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Nicolai har denne gang været i Vue-biografen i Odense for at se den seneste Mission Impossible-film og der er bestemt ikke tale om en skuffelse.

Snarer derimod et perfekt eksempel på hvorfor Mission Impossible-filmserien er så fantastisk og dernæst et perfekt eksempel på hvordan man skaber en fuldkommen perfekt, spændingsproppet og ekstremt underholdende actionfilm.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Moviemaniacs nye skribent, Christoffer, er bestemt ikke begejstret over den nye Indiana Jones-film, som han beskriver som et klodset, men festligt gensyn med den aldrende arkæolog.

Toves Værelse

Nicolai har denne gang anmeldt filmatiseringen af teaterstykket, Toves Værelse, om et frokostselskab som ender helt galt og hvor fænomenalt skuespil og stærk intensitet, i den grad er i højsædet

No Hard Feelings

Jennifer Lawrence og det unge talent, Andrew Barth Feldman, er uimodståelige som det meget umage makkerpar, i den nye komedie, No Hard Feelings, som René Buchtrup her anmelder.

Asteroid City

Nicolai har denne gang anmeldt den seneste film af den evigt finurlige Wes Anderson, som denne gang er filmen om Asteroid City.

Den er uhyre finurlige, den er uhyre spøjs og en virkelig stor og enorm morsom filmnydelse, for samtlige sanser.