Anmeldelser (Biografen)

Retfærdighedens Ryttere

Thomas Jensen er kongen af dansk afstumpethed og legendariske one-liners, og formår igen at samle folket med hans seneste film.

Freaky

Vince Vaughn stjæler billedet som klodset teenager fanget i en grotesk stor mandekrop. Man både græmmes og griner i gyserkomedien, Freaky.

Come Play

Come Play fungerer simpelthen ikke på nogen parameter. Det er tydeligt, at man har taget en “sjov” kortfilms-idé, og så har man strakt den ud til spillefilmslængde, uden at lægge yderligere vægt til historien.

Falling

Lance Henriksen stjæler al opmærksomheden som surt, gammelt røvhul, i Viggo Mortensens instruktørdebutfilm.

Erna I Krig

Humoristisk, alvorlig og flot krigsdrama, der snildt kan hamle op med Hollywood. Bare ærgerligt at det ikke føles så troværdigt i sidste ende.

Fremad

Pixar kan trods alt stadigvæk godt lave gode film. Fremad er faktisk noget så sjældent som et mindre mesterværk fra de kanter. Den bør i se.

Shorta

Shorta er vild og blodig action og eftertænksomt drama, som efterlader sit publikum urolige i biografsædet og med svedige håndflader.

Sandheden

Ny film af Guldpalmevinderen Koreeda, byder på et lidt klodset og uforløst manuskript, men til gengæld helt sublimt skuespil fra to af de dygtigste i faget. Derfor bør i se den

DRUK

Thomas Vinterberg har lavet en kommende klassiker.
Han spider et stykke ægte “Danmarkshistorie” i fuldemandseposset Druk.