Anmeldelser (Biografen)

Spider-Man. No Way Home

Karla er ikke bare glad for den nye Spider-Man-film. Hun er virkelig imponeret og glæder sig til én ting: at den kommer på streaming, så hun kan se den igen og igen…

Last Night in Soho

Edgar Wrights seneste film er overlegen visuelt og rig på filmiske referencer. Dog mangler den en smule kant og særligt hans tørre, britiske humor savnes i sidste ende.

House Of Gucci

Gucci-filmen er som en frossen pizzasnegl, som gerne vil sælge sig selv som en bid af Italien. Men det er desværre langt fra tilfældet her. Et melodrama som aldrig bliver spændende, med masser af fjollerier, som aldrig bliver sjove.

Khorshid (Solens Børn)

Fantastisk film om børnearbejdere i Teheran´s barske gader.
Majid Majidi sætter et flot og vigtigt fokus på børns vilkår verden over, og han rammer en realistisk og rørende tone, uden at blive oversentimental.

Titane

Nicolai har denne gang anmeldt Titane, der er årets vinder af den gyldne palme ved Cannes-filmfestivalen.
I flg. hans anmeldelse, er der tale om et af dette års vildeste og mest unikke film, som nok ikke er for alle, men som dog kan give en stor oplevelse.

Venuseffekten

Nicolai har denne gang anmeldt et godt bud på årets bedste danske film, nemlig Venuseffekten, som er noget så sjældent som en sanselig film, der handler lige så meget om vigtigheden ved kærlighed til andre som kærlighed til en selv.

The Card Counter

Paul Schrader og Oscar Isaac er et makkerpar fra en våd filmisk drøm.
Schrader kridter banen op, og udstikker kursen, og Isaac har alt den plads han skal bruge for at udfolde sit helt enorme talent. Et talent, der bør indbringe ham ros og priser i et væk!

CODA

Nicolai har denne gang anmeldt filmen CODA og i flg. ham, er dette noget nær årets allerbedste film og en film der utvivlsomt vil varme dybt om hjertet, i disse kolde tider.

Skyggen I Mit Øje

Ole Bornedal har skabt et rørende krigsdrama, om det fejlagtige bombardement af Den Franske Skole i 1945, hvor børn og voksne mistede livet.
Selvom vi får mange tårer og en hulens masse violin, kammer det aldrig over i overdrevent sødsuppe.

The French Dispatch

Nicolai har denne gang anmeldt Wes Andersons hyldest til journalistik og Nicolais anmeldelse vidner om en meget morsom, rørende og smuk film, der afgjort er værd at opsøge, hvis man er fan af Wes Anderson