Ny filmanmelder på Moviemaniac

René

René

Har vi på Moviemaniac en knaldgod nyhed til alle jer filmglade mennesker derude?

Ja, vi har fået en tredje mand på holdet, som er så heldig at kunne kalde sig for “praktikant” på Moviemaniac det næste stykke tid. Han hedder Kasper og er intet ringere end Renés fætter 🙂 

Her får i en kort introduktion: 

Han er såmænd også vild med film. Han er måske en af dem du har hørt i biografen sidde og mumle for sig selv. Kasper ser nemlig ikke kun de gode, men også de der er tåknummende dårlige. Han mener alle film har kvaliteter, for hvad er film og serier hvis ikke de er underholdning og fantastisk tidsfordriv?

Kaspers tilgang til film er, at de skal deles. Så derfor er han gået med i René og Andreas’ passion om at dele film- og serieoplevelser her på siden

Kasper K Andersen

Seneste

Utøya 22. juli

Nicolai har denne gang anmeldt en af nyere tids vigtigste film om en af nyere tids største menneskelige tragedier.
Det er ikke nemt, men dog nødvendigt at se, for at vide hvad der skete og hvorfor det aldrig må ske igen.

Murina

Murina er velspillet drama med flotte og imponerende skuespilpræstationer. Om en nederdrægtig patriark af en far, en underdanig mor og en teenagedatter, som har fået nok.

Don’t Make Me Go

Kræftsyg far og datter på road trip sammen, for at genforene hende med hendes forsvundne mor. Det lyder som amerikansk sødsuppe, men Don’t Make Me Go er sød, sjov og rørende, og en kæmpe anbefaling herfra.

Resten af livet

Nicolai har denne gang anmeldt en smuk, hjertevarm og samtidig hjerteskærende dansk film om behandling af sorg og savn og hvorfor det er vigtigt at gå igennem sorgen og savnet, fremfor at fortrænge det.

Den satans familie

Baest-dokumentaren bliver anmeldt igen.
???
….fordi de har udviklet sig til en helt anden størrelse, end da den kom på dr.dk i 2019.
De er mere relevante nu, end nogensinde før. En maskine der tromler hærgende henover pandemi, landegrænser, og emsige kritikere.
All hail!

Cha Cha Real Smooth

Nicolai har denne gang anmeldt et hjertevarmt og smukt drama om vigtigheden ved at være der for andre og skabe lys og glæde i en hverdag som måske ikke har særlig meget af det.

De Bedste Gangsterfilm Top 21 del 3

Afslutningen på listen over de bedste gangsterfilm nogensinde. 7 eminente og stærke værker, der hæver sig over de resterende på listen. Det er bestemt ikke uden grund af både Francis Ford Coppola og Martin Scorsese begge har to film i toppen..

De Bedste Gangsterfilm Top 21 del 2

Anden del af Andreas’ og Renés ultimative gangsterliste, går et par spadestik dybere og viser flere desperate mænd i nogle desperate situationer…