Moviemaniac søger webdesigner!

René

René

Har du styr på dét med hjemmesider, og har du gode ideer til hvordan Moviemaniac.dk kan blive endnu mere interessant?

Vi kan tilbyde:

  • en loppetjans, som ca. kræver en times arbejde om ugen.

Du vil blive ansvarlig for hjemmesidens vedligeholdelse, både i forhold til nye indlæg på siden m.m. Du får mulighed at præge siden look og hvordan Moviemaniac.dk skal se ud i fremtiden.

Vi forventer at:

  • du ved hvordan man arbejder med bl.a. WordPress og Adsense
  • du har lyst til at netværke og ikke er bleg for at “sælge” siden

Hvis det kunne være noget for dig, så skriv en mail til René på mail buchtrup84@gmail.com og hør nærmere om “jobbet” og hvilke frynsegoder der hører til 🙂

Seneste

Violent Night

Julemanden er fordrukken og brækker sig ud over kanen, men redder dagen i John Wick-stil.
Lyder det som en julefilm for dig? Fedt! For her anmelder René Buchtrup “Violent Night” med David Harbour i hovedrollen…

Black Panther: Wakanda Forever

Hvis du også synes den første Black Panther-film var lidt fesen, så frygt ej,- Black Panther: Wakanda Forever er en modig og helstøbt filmoplevelse, der virker tiltrængt i det efterhånden malkede Marvel-univers.

Komiske scener fra film og TV – Volume 2

Her er en ny omgang komiske og groteske scener fra film og TV. Nogle hører en tid til – før krænkelsesparatheden satte mange ting skakmat, mens andre bare er tidløs humor.

Du kan grine af det hele, det er dog fællestrækket – ja altså såfremt du synes det er sjovt?

Blinkende Lygter

Nicolai har denne gang anmeldt en af de mest populære danske film gennem de sidste pr. årtier og der er bestemt intet der tyder på at Blinkende Lygter, ikke skulle holde ved et gensyn i dag.

Black Adam

Hvem sagde superfæl film? Den nye, dumme actionbasker, Black Adam, burde aldrig været udgivet og er kandidat til Årets Værste Film!

Joy

Nicolai har denne gang anmeldt en delvist sandfærdig og ret vild fortælling om kvinden bag den selvvridende moppe, i filmen Joy som både er dybt inspirerende, opløftende og virkelig underholdende