Min Fars Krig (dr.dk)

Fabelagtigt skuespil, og en spændende historie, gør den nye, barske DR serie om besættelsen til noget du må og skal se.

Ju-On: Origins (Netflix)

Netflix forsøger med Ju-On: Origins at genoplive en af de uhyggeligere asiatiske horror-franchises, men heller ikke denne gang lykkedes det at nå fordums storhedstid.

Sorry We Missed You (viaplay)

Sorry We Missed you er et stærkt familieportræt, og et stærkt rørende socialrealistisk drama. Ken Loach’s film er jordnære, der er ikke en masse tju-bang, men til gengæld, kan han som få, få formidlet et budskab råt for usødet.

Da 5 Bloods (Netflix)

Da 5 Bloods virker kort sagt som en filmisk identitetskrise, hvor Spike Lee har kogt en suppe med for mange ingredienser. Resultatet er, at man ikke kan smage nogle af dem.

The Vast of Night (Amazon Prime anmeldelse)

The Vast of Night kommer nok ikke til at ryste filmverdenens grundvold, men uanset hvad, er der tale om en lille original sci-fi-perle, som alle fans af genren, eller bare fans af spændende filmkunst burde unde sig.

Unsane (streaming anmeldelse)

Det er interessant, hvordan kunst kreeret med få midler og sparsomt udstyr kan noget helt specielt. Når man ikke har et filter at gemme sig bag, er det i bedste fald muligt at lave noget, som føles umiddelbart, ufiltreret, og vedkommende. Dette er tilfældet med Unsane.

Z (streaming anmeldelse)

Z er nok mest for inkarnerede fans af gysergenren, folk som ikke kan nøjes med de stort opsatte biografgys, men som gerne vil dykke yderligere ned i dynget.

Honey Boy (streaming anmeldelse)

Honey Boy kan på papiret virke som et arty eksperiment, men det er ingenlunde tilfældet. Det er et velfungerende og rørende drama om menneskelige relationer, og de konsekvenser som følger med.