Anmeldelser (Streaming)

Ted Lasso

Jason Sudeikis er et fund i rollen som overdrevet optimistisk fodboldtræner.
Kort sagt er Ted Lasso årets sjoveste og mest hjertevarme komedieserie, som man umuligt kan andet end at holde af.

Sneengle

Sneengle er et stærkt og barskt socialrealistisk drama, samt en spændende og ganske uforudsigelig krimi. Der er ikke meget slinger i valsen undervejs, og serien kommer godt i mål. Så tilhængere af både socialrealistiske dramaer og krimier burde ikke gå galt i byen her.

Forever Young, Forever Old – A Love Story

Smukt og hudløst ærligt portræt af altomfavnende kærlighed.
Kathrine Skibsted har begået en lille genistreg med Forever Young, Forever Old – A Love Story.
Se den på CPH-DOX

The Empty Man

Med The Empty Man har instruktør David Prior nærmest kreeret en slags horror-storfilm. Og selvom den ikke kommer helt i mål, er der god grund til at gyse med.

Reconciliation

En barsk albansk fortælling om blodhævn, tilgivelse, håb om en bedre fremtid, og menneskets indre kamp mod et had, der kan ulme i os alle.
Se den!

The Silencing

The Silencing går på ingen måde over i thriller-historien, men hvis man har hang til dystre mordgåder og menneskejagt, kan den snildt anbefales.

Klub Kranium (Dark Blossom)

Tre nordjyske emoer. En coming-of-age fortælling. Et smittende bekendtskab. Klub Kranium er en charmerende dokumentarfilm på dette års CPH:DOX

Soldaten

Råt og usminket portræt af et menneske med krigstraumer.
Den stiller skarpt på alternative behandlingsformer og giver desuden et meget ærligt fokus på mennesket fremfor diagnosen PTSD.

Red Screening

Red Screening kan på det varmeste anbefales. Den er ikke for sarte sjæle, da den er ganske eksplicit i sine blodsudgydelser, men alle fans af horror-genren burde hilse den velkommen.