2 anbefalinger 2 minutter

René

René

Hvis du ikke lige ved hvad din næste streaming film eller -serie skal være, så frygt ej, så er Andreas og René klar til at give dig lidt inspiraion.

De er nemlig klar med det nye tiltag på Moviemaniac.dk, hvor de hver anbefaler 1 film/serie hver.

Andreas fremhæver her det polske krigsdrama, Ondskabens Tid, og René bruger lidt tid på at rose den amerikanske satire og actionserie, The Boys.

Seneste

The Tax Collector

Dedikerede Shia Lebeouf har skamferet sit maveskind til ære for dette makværk. The Tax Collector er storfavorit til årets værste film.

Retfærdighedens Ryttere

Thomas Jensen er kongen af dansk afstumpethed og legendariske one-liners, og formår igen at samle folket med hans seneste film.

Freaky

Vince Vaughn stjæler billedet som klodset teenager fanget i en grotesk stor mandekrop. Man både græmmes og griner i gyserkomedien, Freaky.

His House

His House skriver sig ind i stimen af gyserfilm, som har raceproblematikker på dagsordenen. Filmen starter stærkt ud, men ender desværre med at være en ret “middle of the road” haunted house-gyser.

Come Play

Come Play fungerer simpelthen ikke på nogen parameter. Det er tydeligt, at man har taget en “sjov” kortfilms-idé, og så har man strakt den ud til spillefilmslængde, uden at lægge yderligere vægt til historien.