Men In Black: International anmeldelse

Det ser professionelt og flot ud i den nye MIB-film. Men det lugter væk af genbrug, skuespillet er kun udmærket og alt i alt ikke en film man behøver se i biffen.

X-men: Dark Phoenix anmeldelse

Rodet og ufokuseret, men underholdingsværdien er stadig helt i top, Dark Phoenix bliver reddet af flot koreograferet action, solid historie og godt skuespil.

Aladdin anmeldelse

Prinsesse Jasmin er sej, Aladdin er et kvaj og Genie er… ja, han er bare en blå Will Smith. Aladdin 2019 er flot, farverig og ret hurtigt glemt.

Pokémon Detective Pikachu anmeldelse

Fans af universet og barnlige sjæle vil blive beriget af den nye Pokémon-film. Alle vi andre må nøjes med en sød og hyggelig film, hvor man ender med at savne Deadpool.

Long Shot anmeldelse

Med plat drengerøvshumor, politisk satire og to søde turtelduer i midten, er Long Shot én af de bedste romantiske komedier i årevis.

Avengers: Endgame anmeldelse

Avengers’ sidste spillefilm er en emotionel rutsjebanetur i Marvel-karrusellen. Mere melodrama end actionbrag, som efterlader sit publikum med våde øjne.

Værk Uden Skaber anmeldelse

Den stærkeste tyske film i årevis er både smuk, poetisk, rørende og humoristisk. Samtidig sætter den store, essentielle spørgsmål ved livet.

Hellboy anmeldelse

Den nye Hellboy-film er sikke synderligt originalt, men sprudler af overskud i et voldsorgie af blod, afskårne lemmer og hjernemasse.