Værk Uden Skaber anmeldelse

Den stærkeste tyske film i årevis er både smuk, poetisk, rørende og humoristisk. Samtidig sætter den store, essentielle spørgsmål ved livet.

Hellboy anmeldelse

Den nye Hellboy-film er sikke synderligt originalt, men sprudler af overskud i et voldsorgie af blod, afskårne lemmer og hjernemasse.

Dumbo anmeldelse

Den dygtige filmsnedker Tim Burton har styr på sit håndværk i hans version af Dumbo, som dog føles som gammelt vand på nye flasker.

Captain Marvel anmeldelse

Selvom der både er overdrevne superkræfter og grønne aliens, virker Marvels nyeste heltefilm overraskende jordnær.

Trækfugle anmeldelse

Flot, sanselig og æstetisk. Og blodig som ind i helvede. Træfugle er en kontrastfyldt og flot film der skildrer indianerliv og stoffer i Colombia.

Green Book anmeldelse

Ikke blot et klassisk komediedrama som man har set det før, men en film der tør tage fat i svære emner, som fordomme og racisme i USA. Og så er den oveni købet hjertevarm og særdeles underholdende.

Alita: Battle Angel anmeldelse

Den storanlagte actionfilm fra Rodriguez og Cameron, virker lidt gammeldags mht historien, men holder hundrede i stil og leverer verdensklasse actionscener!

Lego Filmen 2 anmeldelse

Selvom den nye Lego film føles som en gentagelse af 1’erens succesformel, leverer den stadig sjove metajokes og sprudler af god energi.